WASALEMMA DISCGOLFI PARK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

WASALEMMA DISCGOLFI PARK MTÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Wasalemma Discgolfi Park on asutatud 11.06.2021.

MTÜ Wasalemma Discgolfi Park eesmärk on luua kasutussõbralik discgolfi park Vasalemma. Eesmärgi saavutamiseks viib mittetulundusühing ellu järgmisi tegevusi: (cid:127) Vasalemma discgolfi pargi hooldamine; (cid:127) Vasalemma discgolfi pargi arendamine; (cid:127) Vasalemma discgolfi pargis võistluste korraldamine.

2021. aruandeaasta oli ühingule väga tegus ja seda eelkõige tegevusega alustamise tõttu. Tegevus on hooajaline ning oluliseks mõjuks võib lugeda pideva tiialade kunstmuru varguse, mille tõttu suurenesid ühingu kulud.

2022. aruandeaasta eesmärgiks oli reklaampinna rent ning sealt teenitud tuludega raja laiendamine. 2022. aasta lõpuks sai hakkata tegelema raja laiendamisega. Uute radade ehitusel oli vaja maha võtta meeletus koguses võsa ja mõni üksik puu, kuid metsa alt tuli välja nõukogude ajast olevat prügi (põhiliselt metall ja klaas). Seetõttu oli vaja ka tegeleda pinnasega. Kaevetööde, pinnase äraveo ja uue pinnase tagasiveo kuludega poldud arvestatud, seega venisid raja ehitustööd 2023. aastasse. Uue raja saime avada veidi enne hooaja algust.

2023. aruandeaasta eesmärgiks oli raja arendustöödega tegelemine. Kevadel sai discgolfi park 8 uut rada, kokku 18 korvi ning alustati harjutuskorvi platsi ehitust. Jätkati tavapärase hoolduse ja võistluste korraldamisega.

Aruandeaasta jooksul käis Wasalemma Discgolfi Pargi korraldatud võistlustel veidi üle 3600 inimese. See ja pargi tihe külastatavus tõstis meid

Eesti kõige enim kasutatud radade hulgas 27. kohale. Eelneval aastal ei mahtunud me top100 sisse. Perioodil aprill - detsember otsiti

Vasalemma discgolfi parki Google Maps'st üle 90 000 korra.

MTÜ Wasalemma Discgolfi Park liikmed tegelevad jooksvalt Vasalemma discgolfi pargi turundamisega, et tutvustada rada ning koguda populaarsust. Ühingu arvates on see suurepärane võimalus tuua veel üks spordiala kohalikku kogukonda ja toetada aktiivset elustiili.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.