SPORDIKLUBI GOODLIFT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SPORDIKLUBI GOODLIFT MTÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Spordiklubi Goodlift osutati 28. juulil 2021. aastal. Juhatuse liikmeteks on Oleg Zahharov ja Anu Anijago. Spordiklubi põhitegevusvaldkonnaks on tõstetreeningute läbiviimine. Klubi eesmärgiks on tõstespordi ja tervisliku eluviisi populariseerimine. Klubi alustas tegevust Tallinna Tõnismäe Reaalkoolis, seejärel jätkas tegevust 24/7 Tõnismäeklubis ning hetkel tegevus toimub Audenteses, kus on olemas kõik vajalikud spordivarustus ja treeninguteks tingimused.

Hetkel on klubis üks treener ja kuus sportlast, kes aktiivselt tegelevad tõstmisega. Treener on käinud erinevatel seminaridel ja koolitustel ennast arendades. Treeningud toimuvad kolm korda nädalas. Klubi pakub teenust Kalevi Spordiklubi boksis olevatele sportlastel. Spordiklubi Goodlift on esindanud oma sportlasi erinevatel võistlustel Eestis.

Tulevikus soovitakse jätkata tegevusi ja kaasata uusi sportlasi klubisse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.