TÜRI TERVISEJOOKSUD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 26 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

TÜRI TERVISEJOOKSUD MTÜ hetkeolukord

Juba 26 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruannet käsitleva perioodi algus ja lõpp

Algus 01.01.2023

Lõpp 31.12.2023

MTÜ Türi Tervisejooksud (80605585) eesmärgiks on edendada inimeste tervisekäitumist ja populariseerida aktiivseid eluviise.

Pakkuda abi ja head nõu, kes soovivad osaleda jõukohases kehalises tegevuses. MTÜ põhieesmärk on võistlussarja Türi Maraton korraldamine.

Türi Maratoni korraldab MTÜ Türi Tervisejooksud koostöös MTÜ Türi Spordiklubide Liiduga.

Tegemist on kuuest etapist koosneva jooksusarjaga, kus iga vanuseklass jookseb eale vastava maratoni - 42km, 21km, 10km, 6km ja 3km.

Jooksud toimuvad nii kergeliiklusteel, metsaradadel, kui ka staadionil.MTÜ viib läbi jooksmise õppepäevad, kus me soovime arutleda teemdale - jooksutehnika, soojendusharjutused, vedeliku tarbimine koormusel, pulsi järgi jooksmine, riietuse ja jooksujalanõu valimine. Sihtgrupiks on sportlike eluviisidega inimesed ja pered koos lastega.

Ühing on loodud 2021. a. Juhatus on kaheliikmeline, ühingu kõrgeimaks organiks on liikmete üldkoosolek. MTÜ Türi Tervisejooksud tegevuse aluseks on põhikiri.

MTÜ on saanud sihtfinantseerimise korras 2023. aastal raha:

Eesti Kultuurkapital toetus 500.00 € 2024 aasta majandustegevuses jätkab MTÜ sama suunda. Juhatus peab seatud eesmärkide täitmiseks oluliseks MTÜ tegevuse jätkamist ning võimalusel mitmekesistamist.

Vello Lillipuu juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.