SIUTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 17 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SIUTS MTÜ hetkeolukord

Juba 17 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Siuts eesmärk on keskkonnateadlikkuse suurendamine ja keskkonna-alase harrastusteaduse edendamine. MTÜ Siuts liikmed on Tanel

Peet ja Kaja Kruus.

Aastast 2022 on MTÜ Siuts LIFE programmis, mis on Euroopa Komisjoni finantsinstrument, millega rahastatakse keskkonnaprojekte.

Mobiilirakendusele Siuts on loodud koduleht (https://www.siuts.ee/) ning rakendust on võimalik alla laadida ja tasuta kasutada nii Android kui ka iOS telefonides. MTÜ Siuts peamine tegevus on rakenduse Siuts arendamine.

Aastal 2023 sai MTÜ Siuts rahastust LIFE programmist summas 40 000, millest on kasutatud 16 401 eurot töötasudeks rakenduse Siuts arendus- ja disianitööde ning projektiga seotud tegevuste eest, töövahendite soetamiseks ning halduskuludeks (veebimajutus, raamatupidamisteenus).

Aastal 2023 tehti erinevaid tegevusi olemasoleva tehnilise lahenduse hooldamiseks, valmistati ette uusi funktsionaalsusi ning arendati rakendust vastavalt arendusplaanile.

Ettevalmistus uuteks arendusteks: levikukaartide ning kaitsestaatuste tehniline analüüs ning andmete kogumine, uute linnuliikide valimine, kasutajakogemuse ja kasutajaliidese prototüüpimine ning kasutajate tagasiside kogumine.

Arendustööd: koodi refaktoorimine, masinõppe mudeli treenimise raamistiku ümberkirjutamine ning seadistamine, rakenduse uuendamine (lisati 69 liiki, uued infotekstid ja LIFE-IP projekti info), kaitsestaatuste funktsionaalsuse arenduse alustamine, rakenduse testimine.

2024. aasta kevadel on plaanis lisada rakendusse 31 liiki (kõik liigid kokku rakenduses 200) ning arendada levikukaardite ja kaitsestaatuse funktsionaalsus. Lisaks uuendada rakenduse kasutajaliidese disaini.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.