AUTOKULTUUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

AUTOKULTUUR MTÜ hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal tegutses MTÜ AUTOKULTUUR vastavalt põhikirjalistele eesmärkidele.

MTÜ AUTOKULTUUR-i tegevuse eesmärgiks on Eesti hobiautonduse, üldise autokultuuri ja tehnikaalase teadlikkuse edendamine. MTÜ põhitegevuseks on nimetatud eesmärke täitvate ürituste korraldamine, mille raames luuakse huvigrupile platvorm valdkondlike kontaktide loomiseks ja suhtluse parendamiseks. Samuti tutvustatakse ürituste raames noorematele põlvkondadele tehnikateadlikkuse olulisust, selle haakuvust muude eluvaldkondadega ja võimalusi hobiautondusega alustamiseks. Lisaks tutvustatakse ürituste raames pealtvaatajatele erinevaid hobiautonduse alaliike ja autokultuuri stiile ning hobiautonduse edendamise ja jätkumise olulisust.

2023. aasta oli MTÜ AUTOKULTUUR-i teine tegutsemisaasta, mille tipphetkeks sai Radicali ürituste sarja järjekorras teine hobiautofestival „Radical – Stage 2“. Üritust võib pidada kordaläinuks – üritust külastanud osalejate ja pealtvaatajate arv oli suurem, kui eelneva aasta üritusel ning ürituse üldine kvaliteet samuti kõrgem. Võrreldes eelnevaga oli Stage 2 üritusel lisaks näitusealale ka reaalne autosporti demonstreeriv showprogramm – tutvustati autospordi alaliiki „Drifting“.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.