HARIDUSMENTORID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

HARIDUSMENTORID MTÜ hetkeolukord

Juba 33 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

TEGEVUSARUANNE 2023

MTÜ Haridusmentorid põhitegevuseks oli 2023. aastal märgitud “haridust abistavad tegevused” ehk haridusmentorluse pakkumine.

Meie missiooniks on pakkuda tegevõpetajatele professionaalse arengu partnerlust selle jaoks, et toetada nüüdisaegse õpikäsituse rakendumist ja õpihuvi suurenemist klassiruumis, pidades seejuures silmas õpetaja kui inimese terviklikku heaolu.

Tegutseme selle nimel, et haridusmentorlus oleks iga kooli normaalne osa, kuuluks õpetajate tööhügieeni hulka ning igal õpetajal oleks võimalik pöörduda haridusmentori poole.

Enda suurimaks võiduks peame koostööd Järva-Jaani Gümnaasiumiga, mille raames said 6 õpetajat haridusmentorlust. See oli pretsedendiks, mis julgustab teisi koolijuhte valima üldkoolituste asemel või selle kõrvale personaalsem lähenemine.

Teine tegevusaasta on arengu poolest olnud rahuliku tempoga seoses liikmete tööalaste muutustega. Oleme hoidnud tasakaalukat ja turvalist joont, millega põhisihtgrupile läheneda. Tööalane personaalne toetamine on õpetajatele veel võõras ning ka mõttega harjumine vajab aega. Oleme pööranud kõrgendatud tähelepanu õpetajatele, kellel endal on valmisolek ja huvi, ning nende kaudu on levinud hea sõna ja kogemuslood ka koolidesse teiste õpetajate ja koolijuhtideni.

2023.aastal viisime läbi õpetajatele suunatud korrastamiskursusi, et läbi korrastatud visuaalselt nähtava keskkonna oleks klassiruumis ka rohkem vaimset ruumi ning õpilastel oleks kergem keskenduda. Ühtlasi tegime koostööd ettevõttega Ruutu10, kellega koos viisime läbi improteatri põhimõtetel tuginevaid koolituspäevi ÕpetaJAH. Samuti oli pikaajalisem koostöö Soome keele õpetajate

Liiduga, kellele pakkusime grupi supervisiooni kooliaasta jooksul.

Järgmisel tegevusaastal jätkame eeskätt koolipakettide ehk pikaajalise teenuse müügiga ja koostöökohtade leidmisega mõne teise suurema organisatsiooniga. Planeerime ka mõne e-kursuse väljatöötamist, et skaleerida õppimiskogemust veelgi laiemalt. Oleme jätkuvalt valmis koolituste, kovisioonide, supervisioonide jt erinevates formaatides õpisündmuste läbiviimiseks, mille keskmes on osalejate sügav õpikogemus.

MTÜ Haridusmentorid jätkab tegevust 2024. aastal.

juhatus

Triinu Pääsik

Viivika Keskküla

Kaidi Kolsar

Liina Kitt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.