RÕUGE TANTSUÜHING KADRID MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 25 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

RÕUGE TANTSUÜHING KADRID MTÜ hetkeolukord

Juba 25 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Aruandperioodil ei toimunud majandustegevust.

Osalesime Eesti Naiste III Tantsupeol PereLugu Jõgeval 2022 ja juba traditsiooniks muutunud maakondlikel ja valla laulu- ja tantsupidudel. 2023 esinesime Rõuge Rahvamaja 85.sünni- aastapäeval ja Rahvamaja aastavahetuse peol.

Tantsurühma eesmärgiks on soetada autetntsed Rõuge kihelkonna rahvariide komplektid. Oleme teinud taotluse Kultuurkapitali ekspertgruppi riiete soetamise rahaliseks toetuseks ja saanud positiivse vastuse. Rahastamine ja rahvariiete valmistamine jääb uude – 2024. aastasse. Panustame endiselt rahvakultuuri edendamisse, valmistudes osavõtuks 2025 aasta Üldlaulupeost.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.