TARTU FILMIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

TARTU FILMIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2022. aasta sügisel alustas Tartu Filmikool tegevust. Tegevusaasta jooksul loodi koostöös KJPG meedia- ja filmimooduli noortega neli lühifilmi.

Lisaks sellele valmis ka koostöös poplaulja INGERiga muusikavideo. Aasta lõpus tekkis mõte luua huviring, kus noored saaksid enda huvisid veelgi enam praktiseerida ja rakendada. Hakkasime otsima rahastusvõimalusi.

Märtsis 2023 korraldas MTÜ Tartu Filmikool koos Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumiga õpilas- ja tudengifilmide filmifestivali. Aktiivselt hakkas ka huviringi loomise rahastusvõimaluste otsimine ning huviringi loomise protsess.

Lisaks sellele sündis MTÜ Tartu Filmikooli osalusel 2023. aasta kevade ja suvel 4 lühilmi. Filmid esilinastusid ka PÖFFi #noorfilmitegija2023 seanssidel, kus filmimeeskonnaga kohal käisime. Lisaks sellele on antud lühifilmid saanud tunnustatud ka filmifestivalil Horisont ja Laterna

Magica. MTÜ liikmed osalesid ka KJPG meedia- ja filmilaagri mooduli noorte laagris juhendajatena.

Suve lõpus taotlesime huvihariduse toetust Tartu linnalt, et 2023. aastal meedia- ja filmiringiga algust teha, sest õpilaste soov filmidega tegeleda oli aastaga märgatavalt kasvanud. Huviring alustas tegevust septembrist. Oktoobris alustasime ettevalmistustega PEFF 2024 korraldamiseks.

Lisaks osales üks juhendajatest ka 2023 - 2024 ajaperioodil Baltic Woman In Film mentorprogrammis, mille reisikulud kattis EFI toetus, mis MTÜ alt taotleti.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.