MERIKAS SAALIHOKIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

MERIKAS SAALIHOKIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 24 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Saalihokiklubi Merikas alustas oma tegevust 06.10.2022a. Eesmärgiga edendada saalihoki tuntust Saaremaal ja pakkudes kvaliteetseid treening võimalusi lastele, noortele ja täiskasvanutele.

Et seda kõike võimaldada on MTÜ Saalihokiklubi Merikas leidnud läbi erinevate toetuste ja projektide rahastuse vajalike tarvikute soetamiseks.

Hooajal 22/23 alustasime ühe laste treeninggrupi ja ühe noorte- ja täiskasvanute treening grupiga. Treeningud toimusid 2x nädala Kuressaares Nooruse kooli spordisaalis. Lastega pidasime hooaja vältel sõpruskohtumisi ja osalesime hooaja lõpus Läänemereregiooni suurimal rahvusvahelisel turniiril Tallink Floorball. Hooaja jooksul viisid treeninguid läbi kaks treenerid, kes samuti on MTÜ Saalihokiklubi Merikas juhatuse liikmed. Saali rendid ja erinevad muud kulud oleme saanud MTÜ -le makstavate kuurahade ja ettevõtete toetuste näol kaetud.

Hooaeg 23/24 alustasime treeningute läbiviimist samuti Nooruse kooli spordisaalis, aga seda juba kolmel korral nädalas ja kahe laste treening grupiga. Täiskasvanute grupp ei läinud käima osalejate vähesuse tõttu. Alates sellest hooajast oleme lastega osalemas noorte Eesti meistrivõistlustel saalihokis ja seda kolmes vanuserühmas. See on andnud võimaluse tuua võistlusi ka Saaremaale ja omakorda aitab ala populariseerimisele kaasa. Tänaseks on meil kahe treeninggrupi peale kokku 35 last ja see number kasvab. Tänu osalejate arvu kasvule oleme kaasanud lisaks 2 juhendajat ja täna on

MTÜ Saalihokiklubil kokku 4 treener - juhendajat. Treeningute - ja meistrivõistluste kulud oleme taas saanud kaetud kuurahade ja erinevate toetajate ja projektide toetuste näol.

Edasine tegevusplaan näeb ette laieneda suuremale pinnale ja loodetavasti õnnestub hooajal 24/25 alustada treeningute läbiviimist nii Nooruse kooli spordisaalis, kui ka Kuressaare spordihallis. Lisaks osalemist noorte Eesti meistrivõistlustel saalihokis ja leida võimalus noorte - ja täiskasvanute treening grupi loomiseks ja eesmärk on osaleda ja esindada Saaremaad liiga tasemel.

MTÜ Saalihokiklubi Merikas juhindub oma tegevuses "Mittetulundusühingute seadusest" ja teistest õigusaktidest, mis laienevad MTÜ-dele. MTÜ-l pole ühtegi palgalist töötajat ja 2022a., 2023a.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.