STIMULUS GROUPS ORGANIZATION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 22 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

STIMULUS GROUPS ORGANIZATION MTÜ hetkeolukord

Juba 22 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Organisatsiooni Ülevaade

Visioon: Meie eesmärk on aidata kujundada uut tuleviku eliiti, kes suudab luua uuenduslikke lahendusi, mis avavad uusi võimalusi ühiskonnale.

Soovime, et need lahendused oleksid jätkusuutlikud ja aitaksid kaasa reformidele, renessansile ja demokraatiale.

Eesmärk: Meie peamine eesmärk on parandada inimeste elu, arendades majandus- ja poliitilist süsteemi, vältides samal ajal konflikte, mis tekitavad vägivalda ja kaotavad lootuse.

Missioon: Me, Stimulus Groups Organization (SGO), töötame selle nimel, et laiendada ja elavdada dialoogi nende vahel, kes on huvitatud avalikest asjadest Egiptuses, Aafrikas, Araabia maailmas ja Lähis-Idas. Soovime aidata inimestel arendada koostööoskusi, õppida ja leida loovaid lahendusi, vabaneda mõtlemist ja suhtlemist takistavatest barjääridest. Kasutame teaduslikke uuringuid ja loovaid mõtlemisviise, korraldame töötubasid ja üritusi ning juhindume vabaduse, teaduse austamise, professionaalsuse, koostöö, demokraatia, väärikuse ja inimõiguste väärtustest.

Meie sõnum on motiveeriv, tööriistad on teaduslikud ja uurimuslikud, meetod on dialoogiline ja kommunikatiivne ning poliitika põhineb koostööl ja mitmekesisusel. Tahame luua parema kliima mõtlemiseks ja lahenduste leidmiseks ning luua positiivseid kontekste, hoolimata takistustest ja väljakutsetest.

Kontseptsioon: Meie eesmärk on muuta reformi ja renessansi ideed positiivseks ja tõhusaks dialoogiks, mis arendab võimeid, avab uusi võimalusi ja hõlbustab koostööd. Soovime luua uut reaalsust, kus avalikest asjadest huvitatud inimesed suhtlevad omavahel ja võimuga.

Sel põhjusel on oluline uurida mitmekesiseid reformi- ja renessansikogemusi ning kasutada neid ideede, spetsialiseerumiste ja võimete mitmekesistamiseks. See aitab maksimeerida meie võimeid, kogemusi ja kollektiivset teadlikkust ning luua laiaulatuslik mõtlemise ja innovatsiooni pank kõigile avalikest asjadest huvitatud inimestele.

Tsiviilisikute ja sõjaväe- ning julgeolekuasutuste suhete probleemid on vanad ja korduvad, samuti ressursikasutuse, arendamise ja jätkusuutliku arengu probleemid. Kõik see on seotud riigi haldamise, poliitilise ja majandussüsteemi ning ühiskondliku ühtekuuluvuse ja rahuga.

Põhisuunad: 1. Uurimused ja akadeemilised uuringud 2. Ühiskondlike ja poliitiliste küsimuste arutelude stimuleerimine 3. Avalike asjade huviliste oskuste ja teadmiste arendamine 4. Üldise teadlikkuse levitamine

Peamised tegevused ja saavutused:

Võitsime projekti, mida rahastas kõrge rahvusvahelise mainega Ameerika organisatsioon National Endowment For Democracy (NED). Projekt kandis nime: Dialoog religiooni rollist avalikus elus ja demokraatlikus osalemises, mis oli suunatud ja kohandatud noortele.

Partnerlused ja koostöömMotivatsioonigruppide projektide ja algatuste raames teeme koostööd mitmete organisatsioonidega:

NED: Meie peamine partnerlus on USA organisatsiooniga NED, kes rahastas üht meie projekti ja koolitas meie meeskonda rahvusvaheliste fondidega tegelemiseks.

Women for Justice: Mittetulundusühing, mille asutasid välismaal elavad egiptlased ja mille eesmärk on suurendada naiste osalust avalikus dialoogis.

Siyasat: Mittetulundusühing, mis toetab avaliku poliitika arengut Araabia maailmas.

Samuti teeme koostööd paljude Egiptuse tsiviilinstitutsioonidega Istanbulis ning teadlaste ja konsultantidega üle maailma.

Väljakutsed ja lahendused

Rahastamise väljakutse: Alustasime suhtlemist rahastamisorganisatsioonidega üle maailma ja saime NED-ilt rahastuse ühele meie projektidest, mis aitas lahendada meie rahastamisprobleemi.

Turunduse väljakutse: Kasutasime osa NED-i projekti eelarvest oma brändi tuntuse suurendamiseks ja alustasime bränditeadlikkuse kampaaniat.

Tuleviku suunad

Kavatseme jätkata koostööd NED-iga ja alustame uut projekti 2024. aasta teisel poolel, ootame veel lõplikku heakskiitu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.