CAMPERLIFE ESTONIAN CARAVAN CLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

CAMPERLIFE ESTONIAN CARAVAN CLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Põhitegevus: Camperlife Estonian Caravan Clubi (edaspidi Klubi) põhitegevuseks aastal 2023 oli liikmete vaba aja organiseerimine ning matkaautode ja haagissuvilate propageerimine Eestis. Klubi eesmärk oli pakkuda liikmetele võimalusi ühistegevusteks ja üritusteks, mis soodustavad matkaautode ja haagissuvilate kasutamist ning tutvustavad liikmetele Eesti kauneid paiku ja turismivõimalusi.

Tehtud töö ja saavutused: Aastal 2023 tegi Klubi suure töö oma liikmetele paremate võimaluste ja soodustuste pakkumiseks. Läbi aktiivse koostöö erinevate partneritega suutsime pakkuda oma liikmetele mitmeid teenuseid ja soodustusi. Meie partneriteks olid mitmed ettevõtted ja organisatsioonid, kes pakkusid soodustusi nii majutuse, toitlustuse kui ka erinevate teenuste osas.

Üritused: Klubi korraldas 2023. aastal kokku 6 üritust, mis olid suunatud liikmete kokku toomisele ja ühiste elamuste pakkumisele. Ürituste raames külastasime erinevaid sihtkohti üle Eesti, korraldasime seminare ja töötubasid ning lõime võimalusi üksteiselt õppimiseks ja kogemuste vahetamiseks. Oli koostööd RMK-ga, istutasime puid.

Liikmeskond: Aasta lõpuks oli Klubiga liitunud juba 40 ekipaaži, mis näitab liikmeskonna stabiilset kasvu ja huvi meie tegevuse vastu. Klubi liikmete arvu kasv on tunnistus sellest, et meie tegevus ja pakutavad võimalused on liikmetele atraktiivsed ja väärtuslikud.

Jätkutegevus: Camperlife Estonian Caravan Club on jätkuvalt tegutsev ja aktiivne organisatsioon. Meie eesmärk on ka edaspidi pakkuda liikmetele mitmekülgseid ja huvitavaid üritusi, laiendada partnerite võrgustikku ning propageerida matkaautode ja haagissuvilate kasutamist

Eestis.

Kokkuvõte: Aasta 2023 oli Camperlife Estonian Caravan Clubi jaoks edukas ja sisukas. Oleme saavutanud oma eesmärgid liikmete vaba aja organiseerimisel ja matkaautode ning haagissuvilate propageerimisel. Klubi jätkab oma tegevust ning ootame põnevusega uusi väljakutseid ja võimalusi, et pakkuda oma liikmetele veelgi paremaid kogemusi ja elamusi.

MTÜ Camperlife Estonian Caravan Club on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.