EMMASTE KOOLI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 23 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

EMMASTE KOOLI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 23 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Emmaste Kooli Selts on mittetulundusühing, mis asutati 23.01.2023.a ja 23.01.2024.a täitus seltsil esimene tegevusaasta. Emmaste Kooli Seltsi eesmärgiks on kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamine ja toetamine Emmaste koolis ja kogukonnas ning koostöö arendamine kohalike ja rahvusvaheliste huvigruppidega. Seltsil on kaheksa liiget.

Esimesel tegevusaastal toetas selts vabatahtliku tööga erinevaid Emmaste Põhikooli korraldatud üritusi - laadad, õppekäigud, õpilasvahetuse ning õpilaste omaalgatuse projektid ja muud kogukonna heaks korraldatud üritused.

Tihe koostöö toimus erinevate Lions klubidega üle Eesti, kes toetasid annetustega Emmaste

Põhikooli kahepäevase õppereisi korraldamist Tartusse mais 2023.a ja kogusid sügisel 2023.a koolile erinevat ilukirjandust (koolile annetati üle 100 vajaliku raamatu).

Juulis toimus Ristnas Loovkirjutamise laager Hiiumaa noortele, mille korraldamist selts samuti toetas nii vabatahtliku töö kui väikese rahalise panusega.

Selts toetas vabatahtliku tööga õpilasvahetuse projekti “Stay Connected”, mis toimus Emmaste

Põhikooli ja Soome Nurmese kooli õpilaste vahel. Õpilased veetsid ühiselt aega 5-päevases laagris Kärdlas (mai 2023) ja Hyväriläs (september 2023). Kuna projekt osutus väga edukaks, jätkub selline õpilasvahetus ka 2024. aastal.

Koostöös Emmaste Vaba Aja Keskusega toetas selts Emmaste kooli õpilaste osalemist

Erasmus+ omaalgatusprojektis, mille raames käisid õpilased oktoobris 2023.a õppereisil

Brüsselis ja külastasid ka Pariisi.

Emmaste Põhikooli õpilased osalesid ka Eesti Avatud Noortekeskuste MTÜ korraldatud “Ideepuhuri” omaalgatuslikus projektis, mille kohalikuks mentoriks oli selts, toetades projekti korraldamist ja läbiviimist.

Sügisel 2023.a toimunud Õunamahla päeval korraldas selts koos Emmaste kooliga õunamahla pressimise talgud, kus kooliaia ja annetatud õuntest pressiti kohalikele noortele kokku 800 l õunamahla. Lisaks said kõik kogukonna liikmed lasta oma õuntest pressida mahla oma tarbeks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.