TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Kultuuritegevuse aasta kammersaalis oli huvitav, mitmekesine ja teenis vastavalt võimalustele nii kohalikku, kui ka publikut väljaspool maakonda.

Näitustest olid huvipakkuvamad Tartu kunstnik Piret Veski maalid, Pärnu portselanimaalijate seltsi Lüster aasta tööde näitus. Kõrgema kunstikooli Pallas õppejõud Margus Meinarti esitatud maalid jäid Tõrva ka uueks aastaks.

Kammersaalis toimus kolm leinatalitust ja üks abielu registreerimine. Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kasutas ruume rahvaga kohtumiseks.

Kontserttegevusest toimusid EV-105 kontserdid nii Tõrva Muusikakoolilt, kui ka Lasteaialt Tõrvalill ja ka Tõrva kooridelt.

Meeldejäävad ja osavõturohked olid muusikakooli õpetajale Sulev Orgsele ja sporditöö juhile Rein Leppikule pühendatud mälestusüritused.

Traditsiooniliselt toimusid nii Valgamaa laste laulukonkurss ja ka Tõrvas laululaste lauluvõistlus Tähtede lava.

Tõrva kammersaalis armastavad esineda koorid. Toimus meeskoor Forestalia kontsert, dirigendid Made ja Alo Ritsing. Kontserdi andsid ka

Viljandimaa segakoor ja Mõisaküla kammerkoor. Suure elamuse pakkus Eesti Kirikute juhtide ja organistide koori kontsert- dirigent Riho

Ridbeck. Kambja segakoor andis kontserdi detsembris- dirigent Saidi Tammeorg.

Loodusharidus- ja kultuuripäevad toimusid augustis. Nende päevade raamides toimusid ka Juured üritused. Näitleja ja lavastaja Taavi

Tõnisson ja tema isa zooloog Jüri Tõnisson, kirjanik ja loodusmees Juhani Püttsepp koos loodusfotograaf

Ingmar Muusikusega tutvustades raamatut Eesti rahvusmaastikud.

Huvipakkuv oli helilooja Alo Põldmäe vanade klaverite tutvustus Holdres klaverimuuseumis ja kammersaalis kontsertkavas Vana klaver.

Kultuuripäevadel esinesid ka IN BOIL ja Eva Tootsen , kes esitles ka uut CD-id Maailma äär. Pille Lille Muusikute toetusfondi kontsertidest olid veel kõrgel tasemel Tallinna tsellokvartett ja kontsert Neeme ja Jaan Ots, keelpillitrio jt.

Tähistasime piduliku kontserdiga muusikaõpetaja Novella Hansoni 70.a. juubelit.

Heli Meibaum koos muusikutega andsid küüditamise aastapäevaks koostatud kava. Tõrva muusikakooli õpetaja Gerda Lõoke esitles oma loomingut tutvustavat CD- id.

Jõulukontserdi andsid vana tõrvalane, praegu Soome Ooperis töötav Moonika Evelin Liiv Pavlova ja klaveril saatis Dmitri Pavlov.

Aastalõpukontserdil esines ansambel Beati Mandolini - dirigendid Ainto ja Ants Õnnis.

Rahvakalendripäevadest tähistasime lõikustänupüha kontserdiga kammersaalis ja Upruse talus juustu valmistamise õppepäeval.

Novembri viimasel pühapäeval mälestasime aasta jooksul lahkunuid Tõrva valla elanikke. Nendest üritustest on ka tehtud DVD.

Aasta oleks võinud olla sisukam, kuid kahjuks majanduslikud võimalused piiravad tegevust. Kontsertide hinnad on pidevalt tõusnud ja muutuvad seejuures meile kättesaamatuks. Samas peab tunnistama, et pärast koroonat on ka vähenenud kontsertidest osavõtt.

Töötame ka arvestades EELK ja Valga Notari juures sõlmitud kasutushaldus lepingu tingimusi.

2024.a. jätkatakse sarnaselt eelnevate aastatega kultuuriürituste korraldamist.Samuti jätkatakse tähtpäevade tähistamist.

Finantsnäitajad ja nende arvestamise metoodika: 31.12.23 31.12.22

Võlakordaja 1,33 1,76 kohustused / passiva

Maksevõime tase 0,75 0,60 käibevara / lühiajalised kohustused

Varad (euro) 5 534 7 024

Tulud (euro) 57762 58 992

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.