Rohkema info nägemiseks:

TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 348; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA kohta arvamuslugu!"

TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA hetkeolukord

Juba 348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Tõrva Kirik-Kammersaalis on aastal 2022 toimunud erinevaid kultuurisündmusi. Arvestades sihtasutuse, konsistooriumi kantsleri ja vallavalitsuse esindaja ühisele sõlmitud lepingule mis on koostatud notari juures peame rangelt arvestama ürituste sobivust ja läbiviimise korda mis oleks kooskõlas lepinguga.

Kirik-Kammersaalil on koostöö Tartu kontsertkorralduse firmaga, Eesti Kontserdiga, Pärnu portselanimaalijate seltsiga Lüster, kunstikooliga Pallas jt.

Tõrva valla kultuurisündmustest on toimunud Tõrva Kirik-Kammersaalis laste lauluvõistlus, emadepäev, isadepäev, vabariigi aastapäev, gümnaasiumi lõpetajate vastuvõtt. Toimus ka kaks toetuskontserti Ukraina heaks. Ilus komme on mälestada lahkunuid vallakodanikke novembri lõpus Igavikupühapäeval.

Traditsiooniks saanud kohtumistesarjas Juured on toimunud järgmised üritused mis on jäädvustatud ka DVD-le. Käsitöömeister, kauaaegne õpetaja Laine

Vettik, Tõrva rahvamuusikaansambel Jauram-50, Helme-Tõrva Kirjanike tee-Salme Raatma, Hella Wuolijoki, Erni Hiir, Hendrik Adamson, Henrik Visnapuu.

Kirjanikele on paigaldatud nimelised pingid. Ajaloolistel radadel matk Pikasillal, TÜ Farmaatsia Instituudis kohtumine professor Ain Raaliga. Kohtumine ürituste sarjast „Juured“ ajakirjanik Ingrid Veidenbergiga, TÜ õppejõud -treener Harry Lembergiga, kontsert-kohtumine ooperilaulja Monika Evelin Liiviga.

Külastasime loodusharidus-ja kultuuripäevade raamides taksidermist Aare Jaama kodu ja zooloog Jüri Tõnisson tutvustas aasta looma - karu. Juured kohtumisel on olnud ka Pallase õppejõud -kiviraidur Rein Karus.

Koostöös Pille Lille Muusikute Fondiga on toimunud kontserdid - Marina Veretenina, Kirill Lissijenko, Aare Saal ja Tiina Kärblane, Virgo Veldi ja Kai

Ratassepp, Johan Randvere, Rasmus Kull, Maria Listra, Olga Kulikova, Kristjan-Janek Mölder jt.

Vaimulikest üritustest Rapla pereansambel Tee allikale ,,Ukraina toetuskontsert, EEKB Tõrva Immanueli koguduse loeng.

Klassikamuusika kontserte on toonud Tõrva Vanemuise teatri muusikud Vitali Regenspergen, Camillo Cabassi, Jorma Toots jt.

Kammersaalis on ka võimalik tutvuda olnud näitustega. Püsinäitus DVD-Juured, fotonäitus -Inimesi Helme Kihelkonnast. Pallase kunstikooli kaasprofessor

Jaanus Eensalu maalid, Laine Vettiku 80 juubeli puhul käsitööde näitus, fotonäitus Patküla kool-255, Pärnu Lüster -30 juubelinäitus, Artur Kuus -arvutimaalid jt.

Loeng-õppepäevadest Marju Kõivupuu loeng Eesti koobastest ja Jüri Annisti loeng taimedest aias.

2023.a jätkatakse sarnaselt eelnevate aastatega kultuurikürituste korraldamist.

TÕRVA KIRIK-KAMMERSAAL SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.