MUHU HOOLDEKESKUSE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 357 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

MUHU HOOLDEKESKUSE SA hetkeolukord

Juba 357 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2023

Muhu Hooldekeskuse SA on iseseisvalt tegutsev 53-kohaline üldhooldekodu. Tegevuse eesmärk on üldhooldusteenuse osutamine asutajate piirkonna elanikele.

Sihtasutuse organid on juhatus ja nõukogu. Nõukogu on viieliikmeline.Nõukogu koosseisu kuuluvad Vello Runthal (nõukogu esimees), Raido Liitmäe, Aili Ansperi, Vilmar Rei ja Anneli

Tõru. Nõukogu igapäevast tegevust juhib ja korraldab juhatus, mis on üheliikmeline.

2023 a. toimusid nõukogu koosolekud kahel korral.

2023 a pakuti üldhooldusteenust kokku 76-le isikule. Teenusel viibimise keskmine päevade arv isiku kohta 266. Klientide arv 31.12.2023 seisuga 53.

Aasta esimeses pooles esitati Euroopa Sotsiaalfondi REACT- EU projekti “Üldhooldusteenuse kohandamine nakkushaiguste leviku tõkestamiseks” taotlus ja saadi rahastus summas 25 585 €.

Asutus soetas erinevat sisustust ja hooldusabivahendeid, millest on olnud haiguspuhangutest tingitud isolatsiooninõuete rakendamisel vajaka.

1.juulil 2023 a käivitus hooldusreform. Varasemalt hooldusel viibivate eakate teenusel viibimise vajadus hinnati valdade sotsiaaltöö spetsialistide poolt veelkord ära ning vormistati vastavad otsused. Hooldekeskusele tähendas reformi rakendumine vajadust kohatasus tuua välja eraldi hoolduskomponent (hooldustöötajate kulu – tööjõukulu, isikukaitsevahendid, koolitused, tööriietus).

Oluline tulu poole muutus oli tingitud sellest, et Muhu Lasteaia toitlustamine liikus hooldekeskuse alt valla põhikooli söökla alla, seda ei osatud SA 2023 a eelarvet kinnitades ette näha.

Augustis remonditi I korruse kõik klientide toad ja abiruumid.

Maakondlikult tuli Muhu Hooldekeskusele jälle kord meeldiv tunnustus – 2023. aasta hooldustöötaja töötab meie majas.

Jätkusid tavapärased tegevused – tervishoiuteenuse pakkumine, koostöö erinevate koolidega (Kuressaare Ametikool, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool), toimusid personalile vajaminevad õppused.

2024 aastal on plaanis jätkata sanitaarremondiga II korrusel, lisaks parandada hoone välisfassaad ja paigaldada päikesepaneelid.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Müügitulu 701969 627229

Käibe kasv % 11,92 12,70

Puhaskasum 13804 4914

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.