FLEKSONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ru

Millised on parimad aksessuaarid kodukontorisse?

Kaugtöö üha suureneva leviku tõttu on oluline seadistada kodukontor, mis pakub mugavust, funktsionaalsust ja produktiivsust. Õiged aksessuaarid võivad lihtsa ruumi muuta tõhusaks ja nauditavaks töökeskkonnaks.

Tänane kodukontor on rohkem kui lihtsalt laud ja tool; see on mitmefunktsionaalne ruum, mis peab toetama erinevaid ülesandeid ja tehnoloogiaid. See nõuab hoolikat ruumi, ergonoomika ja isikliku tööstiili kaalumist.

Oma kodukontori jaoks õigete aksessuaaride valimine on oluline tootlikkuse suurendamiseks, tervise säilitamiseks ja pikaaegse töö ajal mugavuse tagamiseks. See peegeldab ka isiklikku stiili ja võib kaasa aidata jätkusuutlikule ja keskkonnasõbralikule tööruumile.

Ergonoomiline mööbel mugavuseks ja produktiivsuseks

Ergonoomiline tool on iga kodukontori nurgakivi. See peaks pakkuma korralikku alaseljatuge, reguleeritavaid käetugesid ja võimalust kallutada ning pöörata, aidates vähendada seljavalu ja teisi rühi probleeme.

Reguleeritavad lauad, eriti istu-seisa lauad, võimaldavad päeva jooksul rühi muuta, mis võib vähendada pikaajalise istumise negatiivseid tervisemõjusid.

Tehnoloogilised täiendused

Kõrge resolutsiooniga monitori investeerimine silmade hoolduse tehnoloogiaga võib ära hoida silmade väsimust ja parandada töö selgust.

Meie tehnikateadlikule publikule on hädavajalik võimas arvuti või sülearvuti, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele. Kaaluge energiatõhusaid ja jätkusuutlikke valikuid, mis on kooskõlas keskkonnaväärtustega.

Klaviatuurid, hiired ja peakomplektid tuleks valida nende ergonoomiliste eeliste ja mitme seadmega ühilduvuse tõttu, tagades sujuva integreerimise teie kodukontori seadistusse.

Korraldus- ja hoiustamislahendused

Hoidke oma tööruum puhas lauaorganisaatoritega, mis hoiavad teie pliiatsid, märkmikud ja väikesed vidinad paigas.

Riiulid ja arhiivikapid on olulised dokumentide ja viitematerjalide korraldatud ja kergesti kättesaadavana hoidmiseks.

Valgustus ja õhkkond

Korrektne valgustus on kriitiline silmade koormuse vähendamiseks. Töövalgustus reguleeritava heleduse ja värvitemperatuuriga aitab luua ideaalse töökeskkonna.

Isiklikud puudutused nagu taimed, kunstiteosed või motiveerivad plakatid võivad tõsta moraali ja tootlikkust, muutes teie kodukontori kohaks, kus te naudite aja veetmist.

Ühenduvus ja võimsuse haldamine

Kaitsege oma väärtuslikku elektroonikat võimsuse kõikumiste eest ja tagage katkematu toiteallikas ülepingekaitsmete ja katkematu toiteallika (UPS) abil.

Korras tööruum on produktiivne tööruum. Kaablihaldussüsteemid aitavad hoida juhtmed korraldatud ja silma alt ära, aidates kaasa puhtamale ja keskendunumale tööalale.

Tervise ja heaolu aksessuaarid

Kaaluge õhupuhastajaid või taimi, mis võivad parandada siseruumide õhukvaliteeti, mis on oluline hea tervise säilitamiseks, eriti ruumis, kus veedate olulise osa ajast.

Kompaktsed treeningseadmed nagu lauaalused jalgrattad või tasakaalulaud võivad aidata teil tööpäeva jooksul aktiivsena püsida, edendades füüsilist tervist ja vaimset selgust.

Soovite oma kodukontori kogemust tõsta? Võtke ühendust FLEKSONT OÜ-ga, et saada tipptasemel, jätkusuutlikke tehnoloogilisi lahendusi, mis vastavad teie professionaalsetele vajadustele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida endale kasutatud sülearvuti?

Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suuruse
ssb.ee
Kui on aeg sülearvutit osta, ei ole viimased mudelid alati parim valik kõigile. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning keskkonnateadlikele tarbijatele võib kasutatud sülearvuti olla nutikas ja jätkusuutlik valik. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda kasutatud sülearvuti soetamist oma järgmiseks ostuks. Kulutõhusus Üks kõige otsesemaid eeliseid kasutatud sülearvuti valimisel on kokkuhoid. Kasutatud sülearvutid on sageli märkimisväärselt soodsama hinnaga kui nende uued vasted, muutes need atraktiivseks valikuks eelarveteadlikele

Kuidas maksimeerida sülearvuti aku eluiga?

Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus h
ssb.ee
Sülearvuti akud, nagu kõik taaslaetavad akud, omavad piiratud eluiga. Igal akul on kindel arv laadimistsükleid, mida ta suudab läbida enne, kui tema mahutavus hakkab vähenema. Laadimistsükkel toimub siis, kui kasutate ära kogu aku jõu - kuid mitte tingimata ühe laadimisega. Näiteks võite ühel päeval kasutada pool oma aku jõust, laadida see täielikult ja seejärel kasutada järgmisel päeval jälle pool. See loetakse üheks laadimistsükliks, mitte kaheks. Selle mõistmine on oluline sülearvuti aku eluea säilitamiseks. Tehnikahuvilistele õpilastele, haridusasutustele, väikestele ja keskmise suurusega

FLEKSONT OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu
ssb.ee
Osaühing Fleksonti põhitegevus on arvuti riist- ja tarkvara ost, müük EMTAK 47411 2022. aasta müügitulu oli 5 249 373 eurot, kasum oli 100 287 eurot. Müügitulu vähenes 10,5 protsendi võrra. Osaühingus oli töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale 8. Töötajaile maksti aasta jooksul töötasu 190 148 eurot millele lisandusid sotsiaalmaksud 63 753 eurot. Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele juhtimistasu ÄS§180 alusel makstud ei ole. peamised finantssuhtarvud 2022 2021 müügitulu 5 249 373 5 801 548 tulu kasv protsentides -10,52 20,96 brutokasum 678 329 758 156 brutokasumi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.