Rohkema info nägemiseks:

DESTEIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Miele pesumajaseadmed - pesumasinad, kuivatid, triikimiskalandrid. Innovatsiooni liidrid, esindades optimaalset puhtust, ökonoomsust ja vastupidavuist ning pakkudes kasutajasõbralikke lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DESTEIN OÜs oleme enamat kui ainult premium puhastusseadmete tarnija; oleme uuendajad ja perfektsionistid professionaalse pesu- ja nõudepesulahenduste alal. Meie partnerlus Miele Professionaliga toob turule tootevaliku, mis seisab optimaalse puhtuse, majanduslikkuse ja vastupidavuse eest, pakkudes kasutajasõbralikke lahendusi, mis vastavad erinevate professionaalsete vajaduste mitmekesisusele.

Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja aastate jooksul oleme end kehtestanud liidritena Miele professionaalsete pesumasinatega, kuivatite, triikimiskalendrite ja hooldusseadmetega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume kasutajasõbralikke Miele professionaalseid pesumasinaid, kuivateid, triikimiskalendreid ja hooldusseadmeid.' See missioon ajendab meid tarnima tooteid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Innovatiivsetest pesusüsteemidest, mis on mõeldud haiglatele ja hotellidele, kuni spetsialiseeritud pesuprogrammideni, mis on loodud Saaremaa lambakasvatajate jaoks, on meie lähenemine alati kohandatud meie klientide ainulaadsetele nõudmistele. Meie Miele professionaalsed kuivatid on tuntud oma laia programmi valiku, kangassõbraliku töö, vastutustundliku ressursikasutuse ja tugeva brändiga kaasneva usaldusväärsuse poolest.

Kui on aeg anda viimane lihv, pakuvad meie Miele professionaalsed kalendrid täiuslikku krispsust ja täpsust, mida professionaalne tekstiilihooldus nõuab. Saadaval suurustes, mis sobivad väikestest majutusasutustest suurte pesuoperaatoriteni, tagavad meie kalendrid, et teie linad on veatult pressitud ja esitletud.

DESTEIN OÜ-ga valite partneri, mis seisab 'Puhtuse ja tõhususe eest teie teenistuses!' Sukelduge meie Miele pesu- ja nõudepesuhooldustoodete valikusse ja laske meil aidata teil tõsta oma professionaalsete puhastusteenuste taset.

Avastage erinevust, mida kvaliteet ja hoolitsus võivad teie igapäevases tegevuses teha. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 682 9118 või info@tehnikagalerii.ee, et saada isikupärastatud lahendusi, mis toovad välja teie ettevõtte parimad küljed.

uuri lisaks!

DESTEIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin R.

Kiire ja efektiivne teenindus. Pesukuivati töötab laitmatult.

- Rahel H.

Olen väga rahul Miele pesuvahenditega. Hea kvaliteet ja hind.

- Gloria I.

Suurepärane teenindus! Olen väga rahul oma uue pesumasina tööga.

DESTEIN OÜ tegevusaruanne 2022

Destein Osaühing asutati 1995 aastal. Majandustegevusega alustati 2001 aastal ja lõppenud majandusaasta peamine äritegevus oli kodumasinate ja professionaalsete pesuhooldusseadmete (saksa tootja Miele & Cie. KG) ning InSinkErator köögihuntide müük, paigaldus ja hooldus. 2022 aruandeaasta kahjuum oli 32.705 eurot. Realiseerimise netokäive moodustas 229.923 eurot, mis on 7% võrra vähem kui 2021 aastal. Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud Aruandeaastal ei soetatud materiaalse põhivara objekte. Hetkel ei ole tulevikuplaanides kavas

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks miele professional pesumasinad juhivad turgu

Kui rääkida professionaalsetest pesumasinatest, siis Miele Professional pesumasinad paistavad turul silma kui liidrid. Tuntud oma erakordse kvaliteedi, innovati
ssb.ee
Kui rääkida professionaalsetest pesumasinatest, siis Miele Professional pesumasinad paistavad turul silma kui liidrid. Tuntud oma erakordse kvaliteedi, innovatiivse tehnoloogia ja ülekaaluka sooritusvõime poolest, on need masinad loodud vastama kommertspesulate, iseteeninduslike pesumajade ja mitmesuguste teiste professionaalsete keskkondade rangeimatele nõudmistele. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks Miele Professional pesumasinad on ettevõtete eelistatud valik, kes otsivad usaldusväärseid ja tõhusaid pesulahendusi. Võrdlematu kvaliteet ja vastupidavus Miele Professional

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.