Rohkema info nägemiseks:

VILANDERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1114; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILANDERT OÜ kohta arvamuslugu!"

VILANDERT OÜ hetkeolukord

Juba 1114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Vilandert on asutatud 1995 aastal. Tänaseks on meil stabiilselt arenev firma, mis omab väikebusse ja teenindab väikebussiliine Harju maakonnas, osutab tööliste vedu ja mitmekülgset tellimusvedu. OÜ Vilandert põhitegevus oli transporditeenused, vastavalt EMTAK 2022 - 49399. Kinnitatud põhikirja alusel on firma põhitegevuseks sama. Müügitulu moodustab transporditeenused müük.

Juhatus koosneb ühest liikmetest. Juhatuse liige: tegevusjuht ja tegevusdirektor. Juhatuse liikmetele 2022.a. tasu ei makstud. 2022 aastal pöörame senisest suuremat tähelepanu kulude kontrollile. Säästa saaks ilmselt turustus- ja halduskuludelt. Tulud, kulud 2022. aastal moodustas müügitulu 250761 euro. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Vilander OÜ astub samme omakapitali taastamiseks.

Omakapital taastatakse 2023. aasta I kvartalis.

VILANDERT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.