Rohkema info nägemiseks:

SMAIDAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume IT kaugtuge ja loome kohandatud programmeerimislahendusi, sealhulgas andmebaasihaldust, veebilehe arendamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Me usume, et igal tehnilisel väljakutsel on lahendus. Alates meie loomisest oleme pühendunud tipptasemel IT-tuge ja kohandatud programmeerimislahenduste pakkumisele, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Meie missiooniks on pakkuda kaug-IT-tuge ja luua kohandatud programmeerimislahendusi, sealhulgas andmebaaside haldust, veebilehtede arendust ja koduabiliste integreerimist, tagades, et teie digitaalne maailm toimib alati sujuvalt.

SMAIDAR OÜ mõistab tänase kiiretempolise digitaalse maastiku püsimise tähtsust. Seetõttu pole meie loosung, 'Ühendades teid sujuvate IT-lahendustega!', lihtsalt fraas - see on meie lubadus teile. Olgu teil siis jonnakas arvutiviirus, vajadus uue andmebaasi järele või soov integreerida koduabiline oma igapäevaellu, meie ekspertide meeskond on siin, et aidata.

Meie teenused on kujundatud võimalikult mugavaks. Kasutades turvalist ja tunnustatud TeamViewer kaugtugitarkvara, saame lahendada enamiku arvutiprobleeme ilma, et peaksime füüsiliselt teie asukohta külastama. See kiirendab mitte ainult teenuse osutamist, vaid säästab teile ka transpordikulusid. Lisaks genereeritakse iga sessiooni jaoks uus parool, tagades, et teie teave püsib turvaline ja konfidentsiaalne.

Meie hinnastamine on läbipaistev ja õiglane, teenused on saadaval tavapärastel tööaegadel ning on ette nähtud ka väljaspool tööaega toimuv tugi. Me usume oma töö kvaliteeti, mistõttu pakume garantiid - kui meie teenusest tuleneb mingi probleem, käsitleme seda viivitamatult ilma lisakuludeta teile.

Integreerides SEO märksõnu nagu programmeerimine, andmebaasid, kodulehed, veebileht, online arvutiabi, koduabiline, nordpool, firstoffice, css3, tagame, et meie lahendused on mitte ainult tõhusad, vaid ka kättesaadavad. Oleme siin, et aidata teil navigeerida IT keerukuses, et saaksite keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud SMAIDAR OÜ IT-lahenduste lihtsust ja tõhusust. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 505 1195 või külastage meie veebilehte, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teid aidata teie IT-vajadustega. Ühendagem teid sujuvate IT-lahendustega, mis tugevdavad teie ettevõtet ja lihtsustavad teie elu!

SMAIDAR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SMAIDAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Smaidar põhitegevus on arvutustehnika ja programmide müük ning arvutustehnikaalase teenuse osutamine. Müügikäive 2022.a. oli 79 227 eurot (2021.a. 61 670 eurot), käibe kasv 28,4 % (2021.a.langus 8,3 %) . 2022.a. oli kahjum - 6 826 eurot (2021.a.kasum 10 746 eurot). Tasu juhatuse liikmele maksti 2022.a. 10 179 eurot (2021.a. 9 890 eurot) koos sotsiaalmaksuga. Osaühingu juhatus on üheliikmeline, juhatuse liige on samal ajal ka tegevjuht.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate kohe kaug-it-tuge

Tänapäeva digiajastul on usaldusväärne IT-taristu igale ettevõttele edu saavutamiseks hädavajalik. Kaug-IT-tugi on kujunenud oluliseks teenuseks pideva tegevuse
ssb.ee
Tänapäeva digiajastul on usaldusväärne IT-taristu igale ettevõttele edu saavutamiseks hädavajalik. Kaug-IT-tugi on kujunenud oluliseks teenuseks pideva tegevuse säilitamiseks ja turvalisuse tagamiseks. Kuid kuidas teada, millal on aeg otsida professionaalset kaug-IT abi? Märk #1: Sagedased tehnilised tõrked ja seisakud Kui teie ettevõte kogeb sagedasi tehnilisi probleeme või pikki seisakuid, on see selge märk, et vajate kaug-IT-tuge. Need katkestused võivad põhjustada tootlikkuse ja tulu kaotust, mistõttu on oluline, et teil oleks kutseline tugi käepärast. Märk #2: Turvamured ja andmelekked

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.