Rohkema info nägemiseks:

AK LOGISTIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2552; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AK LOGISTIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

AK LOGISTIKA OÜ hetkeolukord

Juba 2552 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ AK Logistika on ettevõte, mis tegeleb transporditeenuste ja ekspedeerimisteenuse osutamisega.

2022 aastal AK Logistika OÜ tagas traditsioonilise äritegevuse stabiilsuse säilimise ja eelmisel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine ning tegevuse laiendamine

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ AK Logistika põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on osutada transportteenuste vedu euroopa liidu riikides ning teostada ekspeedimisteenust.

Ettevõtte püüab alustada tegutsemist sama suurte mahtutega kuid kindlasti on suureks eesmärgiks ka veel oma tegevust laiendada ja osta juurde autosid ning luua uusi töökohti.

Eelseisvate majandusaastate põhiülesandeks jääb eeskätt klientide teenindamisel väljakujunenud heade tavade säilitamine ja ettevõtte turuosa suurendamine.

2022 aastal maksti juhatuse liikme tasu aasta esimeses pooles summas 3886,62 euri.

AK LOGISTIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.