Rohkema info nägemiseks:

TAURE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4544; jälgijaid - 81. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TAURE AS kohta arvamuslugu!"

TAURE AS hetkeolukord

Juba 4544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AS Taure alustas tegevust 1992 aprillis. Põhitegevuseks oli autotransport. Samal ajal alustati Soome traktoritehase Valmet Traktorit OY kaubamärgi Valmet esindamisega.

Ettevõtte tegi suurima investeeringu aastal 2007, mil valmis Lõuna-Eesti traktorite ja põllumajandusmasinate müügi ja teeninduskeskus Ülenurmel. Täna toodab Lõuna-Eesti esindus käibest 51%.

AS Taure tegevusalad 2022 aastal: 1. Traktorite, põllumajandusmasinate, metsatehnika ja teehooldus seadmete müük. Esindatavate masinate hooldus, varuosade ja tarvikute müük.

2. Autode, traktorite, mootorrataste ja haagiste tehniline ülevaatus.

3. Veokite tehnohooldus ja remont.

4. Ruumide ja territooriumi rendile andmine.

AS Taure esindab Eestis järgmiste firmade tooteid: 1. AGCO International GmbH – Valtra traktorid 2. Kuhn SA – põllumajandusmasinad 3. LLP Farm Machinery Group Oy – FMG teehooldusseadmed 4. Vigilo S.r.l - hooldusniidukid 5. Kronos Machinery Oy Ab – Kronos metsatehnika 6. Pel-tuote Oy – Kivi-Pekka kivikogurid ja randaalid, Livakka lägatehnika 7. AGCO Power Oy – diiselmootorid ja –generaatorid 8. Nisula Forest Oy – võsagiljotiinid ja harvesteri lõikepead 9. Uusimäen Konepaja Oy – Jake tooted, traktorite lisavarustus 10. Beco B.V. - pinnaseveo haagis 11. Suokone Oy – pinnasefreesid, turbatootmistehnika 12. Metallipalvelu Hartikainen OY – MPH greiderid 2022 aasta müügitulu oli 18 789 638 eurot ja kasum 996 032 eurot. Aasta lõpus töötas 46 töötajat.

AS Taure tegevus ei ohusta keskkonda. Türi ja Lõuna-Eesti esindustel on nõuetekohased sade- ja pesuveepuhastid. Jäätmete vedu on korraldatud lepingute alusel.

Ettevõttele valuutakursside ja börsikursside muutumine mõju ei avalda, intressimäärade muutumise mõju võib esineda, kuna laenud ja liisingud on seotud EURIBOR-ga. 1 %-line EURIBORI tõus olulist mõju veel ei avalda.

Oluline on põllumajandusmasinate müük ja nende soetus on hooajaline.

2023. aasta eesmärgiks on teenuste mahu ja kvaliteedi tõstmine.

Peamised finantssuhtarvud: 2021 2022

Ärirentaablus (%) 4,6 6,2

Kasumi kasv (%) 120,4 34,4

Puhasrentaablus (%) 4,4 5,3

TAURE AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.