Rohkema info nägemiseks:

CAESARI TURVATEENISTUSE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2914; jälgijaid - 24. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta CAESARI TURVATEENISTUSE AS kohta arvamuslugu!"

CAESARI TURVATEENISTUSE AS hetkeolukord

Juba 2914 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Turvaettevõtte Caesari Turvateenistuse AS on üks vanimaid Eesti turvafirmasid ja 2022.aastal tähistas firma oma 28-dat tegutsemisaastat.

Ettevõtte on osutanud turvateenuseid 1994.aastast alates oma registreeritud kaubamärgi all ja Ettevõtte tegevuse aluseks on EV Politseiameti poolt väljastatud tegevusload, mis on maksimaalse kestvusega ja lubavad meil osutada kõiki EV Turvaseadusega ettenähtud turvateenuseid.

Nende hulka kuuluvad: turvakonsultatsioon, vallas- või kinnisvara valve ja kaitse, korra tagamine üritusel või valveobjektil, isikukaitse, juhtimiskeskuse pidamine, valveseadmestiku projekteerimine, paigaldamine ja hooldamine. Pikaajaliste kogemuste, teenuste kvaliteedi järjepideva täiustamise ja optimaalsete hinnapakkumistega oleme võitnud oma klientide usalduse. Meie klientideks on peamiselt äriettevõtted ja eraisikud, kuigi on ka munitsipaalasutused. Caesari Turvateenistuse AS jagab igale kliendile kaasaegse turvalahenduse lähtuvalt tema konkreetsetest vajadustest. Ettevõte missiooniks on pakkuda oma klientidele põhjendatud turvatunde! Caesari Turvateenistuse AS on Eesti

Turvaettevõttete Liidu liige.

Aruande aastal teenuste kvaliteedi tõstmiseks pöörati tähelepanu ettevõtte tehnilise varustatuse uuendamisele ja arendamisele. Laiendamaks klientuuri jätkati ettevõtte eeliste esiletõstmisele suunatud reklaamialast tegevust, sh internetis. Koos teenuste hea kvaliteeditasemega võimaldas see jätkata koostööd olemasoleva pikaajalise klientuuriga ning meelitada ligi uusi klientuuri, mis on aluseks meile omaste “konservatiivsete” hoiakute jätkumisele.

Meie strateegia aluseks on jätkuv liikumine ja areng. Pürgime järjekindlalt uute tegutsemissuundade otsingute ja tegevuse vormide ning meetodite täiustamise poole.

2022.a. säilitasime ettevõtte omapära, mille poolest erineb Caesari Turvateenistuse AS teistest turvafirmadest (innovaatilisus tegevuse arendamises, klientide usalduse säilitamises, põhimõtteline loobumine dumping-hindadest, mis viivad alla osutatava teenuse kvaliteedi ja ohustavad kliendi turvalisust jm). Eriti oluliseks peeti era- ja äriklientuuri laiendamist läbi osutatavate teenuste kvaliteedi tagamise ja kõigi töötajate täiendõppe sealhulgas enda unikaalseid metoodikaid kasutades. Suurem osa saadavatest teenustasudest investeeritakse valveobjektide turvalisusse, mille tulemusena 2022.aastal tagati väga hea klientide turvatase ning polnud materiaalse kahju tekitamist õigusvastaste tegude läbi.

Jätkuvalt on sõlmitud valvelepinguid nii era- kui ka äriklientidega, enamuses tehnilise valve osas. Esinenud lepingute lõpetamised olid endiselt peamiselt tingitud äriklientide tegevuse lõpetamisest ja eraklientide elukoha vahetustest. Enamik neist oli seotud SARS-CoV-2 pandeemia põhjendatud globaalse majandusliku kriisi ja üldise majandusliku olukorraga riigis.

Ettevõtte tulu koosneb peamiselt era- ja juriidilistele klientidele osutatud müügi ning teenusetulust: 1. Tehniline valve 2. Mehitatud valve 3. Turvaseadmistiku müük koos paigaldusega 4. Turvasüsteemide hooldamine 5. Turvatehnika müük

Peamiseks tulemuseks on ametialaste ja äriliste näitajate säilimine.

Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline.

Oma igapäevases tegevuses puutub ettevõtte erinevate riskidega, mille juhtimine on oluline ning lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest.

Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh valuutarisk, krediidirisk ja intressirisk). Valuutakursi muutus ettevõttele ei mõjunud, kuna kogu arveldamine käib eurodes. Liisingute intressimäärad pole fikseeritud, vaid on seotud Euriboriga. Kuna ettevõte kohustused ei ole suured, siis euribori tõus mõjus väga minimaalselt. Seoses vähese arvu ja samuti lõppevate autoliisingulepingutega, peab juhatus finantsturul toimuvaid muutusi ettevõtte jaoks ebaolulisteks.

Aruandeaastal äriühing tegi investeeringud arvutisüsteemide soetamisse. Järgmisel aastal suuri investeeringuid ei planeerita.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Aruandeaastal juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud.

31.12.2022 seisuga ei vasta ettevõtte netovara äriseadustikus esitatud nõuetele.

2022 aasta jätkuvalt möödas pandeemia mõju all ja omakorda tõi kaasa mõningaid raskusi, nagu olemasolevate äriklientide tegevuse lõpetamisest, mis omakorda tõi kaasa mõnede valvelepingute lõpetamist. Märkimisväärset mõju avaldasid ka värbamis- ja teised personaliga seotud kulud. Surve palkade tõstmiseks on 2022 aastal läinud läbi aegade kõige tugevamaks. Vaatamata sellele, et ettevõte tegevusala hinnatõus jäi riigi üldisest hinnatõusust maha, on sihipärane kulude planeerimine võimaldanud tõsta töötajate palkasid. Samas tuleb märkida, et palgakulud moodustasid suurema osa ettevõtte kuludest.

Ettevõtte nõukogu ja juhatus analüüsisid 2022. aasta tulemusi ning võtsid 2023. aastal kasutusele meetmed kulude optimeerimiseks, ning tehnilise osakonna töö korraldati ümber, et tõsta selle majanduslikku efektiivsust, tehti vajalikud personaliotsused, 2023 tellimuste portfell on moodustatud, mis omakorda parandab ettevõtte kasumlikkust. 2022. aasta majandusaasta aruande koostamise kuupäeva seisuga on ettevõtte finantsseisund oluliselt paranenud ning asjaolu, et ettevõtte netovara ei vastanud bilansipäeval äriseadustikus esitatud nõuetele, ei tekitanud juhatuse hinnangul märkimisväärset kahtlust ettevõtte suutlikkuses jätkata jätkuvalt tegutsevana.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.