Rohkema info nägemiseks:

EVO EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 23755; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta EVO EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

EVO EHITUS OÜ on Eesti kapitalil põhinev ehitusfirma, mille juured ulatuvad aastasse 1996. Oleme olnud turul aktiivsed juba aastakümneid, pakkudes klientidele usaldusväärset ehitusteenust. Meie fookus on suunatud väikeelamute ehitusele ning lisaks sellele pakume ka mitmekülgseid üldehitusteenuseid, ehituse peatöövõttu, betoonitöid, remonti ja renoveerimist.

Üks meie peamisi tugevusi on kiire ja täpne hinnapakkumine, mille aluseks on alati korralik ehitusprojekt. Meie eesmärk on olla paindlikud ja vastutulelikud Tellija soovide suhtes, ning me läheneme igale kliendile individuaalselt, arvestades tema unikaalseid vajadusi. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ja me teeme kõik endast oleneva, et tagada ehitustööde kvaliteet ja kiirus.

Meie meeskond omab pikaajalist kogemust ehitusvaldkonnas ning koos usaldusväärsete ja asjatundlike alltöövõtjatega tagame alati projekti sujuva kulgemise. Oleme võimelised kiirelt ja tõhusalt lahendama kõik ehitusprotsessi käigus ilmnevad probleemid, tagades, et Teie ehitusprojekt kulgeb plaanipäraselt.

EVO EHITUS OÜ keskendub peamiselt eramajade ehitusele, mis hõlmab nii Harjumaad kui ka teisi Eesti piirkondi. Olenemata sellest, kas soovite oma unistuste kodu ehitada nullist peale või vajate olemasoleva elamise renoveerimist, oleme Teie jaoks õige partner.

Kui soovite meie teenustega lähemalt tutvuda, võtke julgelt ühendust. Meie meeskond ootab Teie projekti väljakutset ning oleme valmis looma Teile kodu, mida olete alati unistanud.

Võta meiega ühendust ning leiame ka sulle sobiva lahenduse!

kontakt

EVO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rein P.

Evo Ehitus - usaldusväärne partner igas ehitusprojektis.

- Riina R.

Remont ja renoveerimine - nad teevad kõik võimaliku, et kodu oleks uus!

- Tõnu T.

Evo Ehitus viis meie unistuste kodu ellu! Suurepärane töö.

EVO EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Evo Ehitus OÜ on ettevõte, mis on pühendunud individuaalelamute ehitusele. Selle äritegevus baseerus 2022. aastal peamiselt sellele sektorile, mis näitab ettevõtte keskendumist kvaliteetsele elamuehitusele. Evo Ehitus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu. Vaadates Evo Ehitus OÜ majandustegevuse näitajaid 2022. aastal, võime näha, et ettevõte on jätkuvalt kasvanud ja arenenud. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 279 809 eurot, mis on küll veidi väiksem kui 2021. aastal, kui müügitulu oli 298 650 eurot, kuid see ei tähenda,

Dropdown

kõik artiklid

Miks on vaja maju soojustada?

Ehitusvaldkonnas on elumajade soojustamine üks olulisemaid viise, kuidas parandada elukvaliteeti ja säästa energiat. Soojustamine mitte ainult ei suurenda kodu
ssb.ee
Ehitusvaldkonnas on elumajade soojustamine üks olulisemaid viise, kuidas parandada elukvaliteeti ja säästa energiat. Soojustamine mitte ainult ei suurenda kodu mugavust, vaid aitab ka vähendada energiakulusid ning keskkonnamõjusid. Selles artiklis uurime lähemalt, miks elumajade soojustamine on nii oluline ja milliseid eeliseid see endaga kaasa toob. Miks soojustamine on oluline? Energiasääst- üks peamisi põhjuseid, miks elumaja tuleks soojustada, on energia säästmine. Hästi soojustatud kodu hoiab soojuse talvel sees ja jaheduse suvel, vähendades seeläbi vajadust kütmise ja jahutamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.