Rohkema info nägemiseks:

TRUSTEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegemist on ettevõttega, kus suudame pakkuda võrdlemisi lühikesi tarne-aegu ja samuti ka äärmiselt konkureerivat hinda

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit katusefermide valdkonnas? Trustek Fermitehas on teie parim valik! Oleme pühendunud klientidele kvaliteetsete ja turvaliste lahenduste pakkumisel ning meie teenused ja tooted kõnelevad enda eest. Miks valida meid?

Trustek Fermitehas omab BM Trada poolt väljastatud CE sertifikaati 2358-CPR-083. See tähendab, et meie tootmine vastab kõrgeimatele standarditele ja normidele. Oleme pühendunud mitte ainult nõutud kvaliteedile, vaid oleme isegi rangemad, tagades teile parima võimaliku toote.

Oleme uhked liikmeks olemise üle Eesti Kaubandus-Tööstuskojas. See tähendab, et oleme alati kursis uusimate suundumuste ja regulatsioonidega, tagades seeläbi, et meie tooted ja teenused on alati tipptasemel.

Iga meie toodetud ferm on kindlustatud 100 000 euro suuruse summa peale. Teie turvalisus on meie prioriteet. Kui juhtub mõni ootamatu olukord transpordi või ekspluatatsiooni käigus, katab meie kindlustus kõik kulud ilma keeruliste protseduurideta.

Meie kogenud projekteerijad on alati valmis teid aitama, olgu see siis nõustamise või tootmise küsimustes. Meie kaasaegne, 1200m² suurune tootmisala võimaldab meil toota suurimaid ferme mitte ainult Eestis, vaid kogu Baltikumis. Tellides kõik vajaliku meilt, saate mitte ainult parimad tooted, vaid ka aja ja energia kokkuhoiu. Oleme siin, et pakkuda teile parimat kvaliteeti ja teenust katusefermide valdkonnas. Teie turvatunne on meie eesmärk.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos teie projektile parima lahenduse!

KONTAKT

TRUSTEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Veiko

Koostööga aastal 2016 oleme väga rahul ja uuel aastal uute tegemisteni.

Täname Trustek OÜ sujuva koostöö eest 2016. aastal! Töö kiire ja korralik alati!

- Hannes

Tagasisidena edastan, et olen teie tootega ja teenindusega väga rahul. Ei oska õpetada, mida paremini võiks teha. Loodame ka tulevikus head teenindust ja ju me siis ütleme, mis parem võiks olla.

- Riho

Väga hea klienditeenindus, mis eelkõige väljendub valmisolekus projekti nii kaua ümber teha, kuni see vastab kliendi vajadustele. Kindlasti on see teie ettevõtte puhul factor, mis võimaldab teid soovitada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on katusefermid?

Kui räägime turvalisest ja vastupidavast katusest, on oluline mõista selle aluseks olevaid struktuure. Üks tähtsamaid elemente on katusefermid, mis on kui maja katuse skelett. Need insenertehnilised imeasjad pakuvad nii stabiilsust kui ka loomingulist vabadust, muutes need ehitusmaailmas hindamatuks varaks. Katusefermid, mida tuntakse ka roof trusses\'ena, on põhilised struktuurielemendid, mis moodustavad katuse karkassi. Need koosnevad horisontaalsetest taladest, mida ühendavad diagonaalsed ja vertikaalsed talad. See tugev ja tõhus disain tagab katusele stabiilsuse ja kandevõime, muutes need

Dropdown

kõik artiklid

Miks kasutada katuseferme?

Kui ehitate või renoveerite oma kodu, on üks olulisemaid aspekte kindlasti katuse tugevus ja vastupidavus. Katusefermid, tuntud ka kui roof trusses, on selle al
ssb.ee
Kui ehitate või renoveerite oma kodu, on üks olulisemaid aspekte kindlasti katuse tugevus ja vastupidavus. Katusefermid, tuntud ka kui roof trusses, on selle ala eksperdid. Need on konstruktsioonielemendid, mis moodustavad katuse raamistiku, tagades selle stabiilsuse ja vastupidavuse. Kui otsite usaldusväärset partnerit katusefermide valmistamisel, siis Trustek Fermitehas on teie jaoks parim valik. Siin on mõned põhjused, miks peaksite kaaluma katusefermide kasutamist oma järgmises ehitusprojektis. Katusefermid on valmistatud tugevast ja vastupidavast materjalist, mis tagab teie katusele pika

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.