Rohkema info nägemiseks:

ACG-NYSTRÖM EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1406; jälgijaid - 19. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ACG-NYSTRÖM EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

ACG-NYSTRÖM EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 1406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu majandusaasta algas 01.septembril 2021.a. ja lõppes 31.augustil 2022.a.

ACG-Nyström Eesti OÜ põhitegevusaladeks on õmblus- ja tekstiilitööstuse masinate ja seadmete , varuosade , etikettide hulgimüük ja teenuste osutamine. Firma on selliste tuntud õmblus- ja tekstiilitööstuse kaubamärkide nagu JUKI, PFAFF, VETRON, DÜRKOPP-ADLER, PEGASUS,

TAJIMA, TYPICAL, ROTONDI, SCHMETZ, AVERY DENNISON esindaja Eestis, panustades oma müügistrateegias eelkõige kvaliteedile ja parimatele ning soodsaimatele võimalikele lahendustele klientide jaoks.

Aruandeaastal lisandus meie müügiportfelli EASTMAN MACHINE ja OPTITEX. Tegemist on ühtede suurimate automatiseeritud juurdelõikusseadmete tootjaga maailmas ja maailma top kolme hulka kuuluva rõivaste konstrueerimistarkvara tootjaga.

Möödunud aruandeaasta oli jätkuvalt keeruline, Euroopa idaosas valla puhkenud sõda mõjutab otseselt meie tarnijaid ja ka meie kliente. Saime esile kerkinud väljakutsetega edukalt hakkama ning võime uhkusega vaadata möödunud majandusaasta tulemustele. Kindlasti jäid meie teenustega rahule ka meie kliendid. Pidevalt muutuv majanduskeskkond ja õmblustootmise ümberkorraldused Eestis tõid esile kasvava vajaduse kõrgtehnoloogilistele seadmetele koduturul ning ACG-Nyström Eesti OÜ on jätkuvalt üks väheseid, kes on suuteline pakkuma täislahendusi meie klientidele.

Sellel suunal plaanime jätkata tööd ka uuel majandusaastal.

Peamised finantssuhtarvud 31.08.2022 31.08.2021

Lühiajalise võla kattekordaja 4,0 4,8 käibevarad/lühiajaline võlg

Likviidsuskordaja 1,2 2,3 (käibevarad-varud)/lühiajaline võlg

Varude käibekordaja 4,1 5,0

Müük/varud

Koguvara käibekordaja 2,9 2,5

Müük/koguvarad

Debitoorse võla laekumine, päevi 11,7 20,2 (Debitoorne võlg/müük) x 360

Tegevustulukus, % 0,5 4,7

Puhaskasum/müük x 100

Omakapitali tulutase ( ROE ), % 1,8 15,0

Puhaskasum/omakapital x 100

ACG-NYSTRÖM EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.