Rohkema info nägemiseks:

MAIWEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 658; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAIWEST OÜ kohta arvamuslugu!"

MAIWEST OÜ hetkeolukord

Juba 658 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegutseb aadressil Vana- Rannamõisa tee 32, Tallinnas.

2015 aasta juunis Maiwest OÜ soetas kinnistud Tallinnas, Vana Rannamõisa 32,34c kokku ca 0,6 ha.

2020 peamiseks eesmärgiks oli Maiwest OÜ-le kuuluvate kinnistute korrastamine ja parendamine. Vana-Rannamõisa tee 32,34c ja lähiala detailplaneering kehtestati 2019 aastal, mille tulemusena on moodustatud 2 elamukrunti edasimüügiks, kinnistu põhitegevuseks

Vana-Rannamõisa tee 32 ja üks juurdepääesukrunt T21. 2020 aastal alustati tee-ja tehnovõrkude projekteerimistöid. Elamukruntidele on planeeritud elektri, side, vee-ja kanalisatsiooni võrgud.

2020 aastal soetati päikesepaneelid, millega vähendatakse Vana-Rannamõisa tee 32 elektrienergia kulusi, toodetud elektri ülejäägid kantakse

Eleringi elektrisüsteemi.

2022 aastal jätkuvalt tegeleti tolliagendi, INTRASTADi ja raamatupidamise teenuste osutamisega.

Maiwest OÜ töötajate aasta keskmine arv oli 2 inimest, juhatuse tööd ei tasustatud ja üldine töötasu summa oli 15253 eur.

2023aastal osutatakse tolliagendi, raamatupidamise ja statistika INTRASTADi teenuseid, tegeletakse tehnovõrkude arendamisega kinnistutele.

MAIWEST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.