Rohkema info nägemiseks:

VIPODEKLARANT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Usaldusväärne tolliteenuste partner, kes pakub kiireid ja kvaliteetseid lahendusi.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maksim S.

Suurepärane kompleksteenuse pakkuja! Vipodeklarant võtab enda kanda kogu ekspordi/impordi protsessi, sealhulgas ka kauba ostu ja müügi vahendamise. See on tõeliselt mugav ja aja säästev teenus.

- Valeri T.

Suurepärane ladustamisteenus! OÜ Vipodeklarant tagab meie kaupade turvalise hoiustamise tollilao järelevalve all ning nende meeskond on alati valmis pakkuma kiireid lahendusi ja professionaalset nõustamist.

- Mart U.

OÜ Vipodeklarant on osutunud meie usaldusväärseks partneriks tolliteenuste valdkonnas. Nende professionaalne meeskond on alati valmis aitama ja pakkuma kiireid ning täpseid lahendusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VIPODEKLARANT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vipodeklarant on ettevõte, mis on pühendunud tolliagentide tegevusele ja enda või renditud kinnisvara üürileandmisele ja käitusele. 2022. aastal oli ettevõtte bilansimaht seisuga 31. detsember 527 628 eurot. Selle aasta jooksul töötas ettevõttes keskmiselt neli põhikohaga töötajat, kelle palgakulu oli 33 965 eurot. Ettevõtte eesmärgid 2023. aastaks on kindlustada tootmise püsiv kasv ja omakapitali tulutase ning reageerida kiiresti turu muutustele. See tähendab, et ettevõte on pühendunud oma äritegevuse laiendamisele ja kasvule, samal ajal säilitades oma finantsstabiilsuse ja tõhususe.

Dropdown

kõik artiklid

Ekspordi/impordi kompleksteenust meie lepingu alusel - Lihtsustage oma rahvusvahelist kaubandust meie abiga

Rahvusvahelises kaubanduses võib ekspordi ja impordiga seotud tolliformaalsuste, transpordi ja tehingute korraldamine olla keeruline ja ajamahukas. OÜ Vipodekla
ssb.ee
Rahvusvahelises kaubanduses võib ekspordi ja impordiga seotud tolliformaalsuste, transpordi ja tehingute korraldamine olla keeruline ja ajamahukas. OÜ Vipodeklarant pakub teile lahendust sellele probleemile, pakkudes ekspordi/impordi kompleksteenust teie ostu-müügi lepingu alusel. Kui olete Eesti või EL ettevõte ning soovite osta kaupa Venemaalt (Kasahstan, Valgevene jms) või müüa kaupa sinna, kuid teil puudub vajalikud teadmised ja aeg nende protsesside korraldamiseks, siis meie all-in teenus on teie jaoks ideaalne lahendus. Meie pakume teile täisteenust, mis hõlmab mitte ainult tolli ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.