Rohkema info nägemiseks:

T-AUTEN AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 536; jälgijaid - 45. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta T-AUTEN AS kohta arvamuslugu!"

T-AUTEN AS hetkeolukord

Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 45 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS-i T-Auten aktsiakapital on 95850 EUR, sellest 300 aktsiat nomimaalväärtusega 319.50 EUR.

Aruandaperioodil põhitegevuseks oli autokaubad jaemüük ning mootorisõidukite remont ( EMTAK kood : 45321 ).

Nüüdisaegsed turutingimused

Eelneva aasta finantsnäitajad teenindusvaldkonnas kasvasid kiiremini kui müügivaldkonnas. Näitajane languse peale mõjutas turu küllastumine analoogiliste kaupadega.

Konkurentsikeskkond

AS osutab oma tegevust konkurentsitihedal autotoodete turul ja selle turu peal ta on väikene nano-tehnoloogiate müüja. Turupositsiooni langus on tingitud sarnaste teenuste segmentides suurenenud konkurentsiga ja võimalusega klienditel valida teenuste ja kaupade müüjat, samas ka konkurentsivõimelised hinnad ja tariifid.

Prioriteetsemad suunad

AS-i peamine eesmärk on aidata autoteenuste turgu arendada maksimalselt kasudates nano-tehnoloogia tooteid kõike kliendibaasis segmentide jaoks. See vähendab tööde teostamise tasud ja tõhustab nano-toodete kasutamist.

Selle peale AS kavatseb järgneval perioodil suurendada müüke e-poes, mis aitab meelitada rohkem kliente. Lisaks piidevalt laieneb turule tarnitud nano-tehnoloogia toodete ja teenuste valik.

Seosess sellega AS keskendub oma konkurentsieeliste kasutamisele, et pakkuda oma klientidele täielikku teenuste valiku, olemasolevate klientide säilitamisele ning uute klientide meelitamisele pakkudes kvaliteetset ja terviklikku teenust.

Müügitulu moodustas 105 702 eurot, sellest 92,4% Eestis, 7,6% export, s.h : autokaubade jaemüük - 105.7 tuh. eurot. Käiberentaabluse vähendamine jn seotud ostetud materjalide ja teenuste hindade tõusuga. 2022 ettevõtte sai kahjum summas 23 276 eurot, antud kahjum kaetakse eelmiste perioodide kasumi arvelt.juhtkonnas ei ole kahtlust, et T-Auten AS on võimeline jätkuvalt tegutseva ettevõttena jätkata ning normaalse äritegevuse käigus realiseerida oma varusid ja täitma oma kohustusi. Juhtkond on valmis majandusraskuste korral T-Auten AS viivitamatult finantssiliselt toetama ja tegema lisainvesteeringuid osaühingu majandustegevuse jätkuvuse tatagamiseks.

Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 2 töötajat. Aruande perioodil arvestati palkades kokku 11 682 eurot, sealhulgas tegevjuhile, kes on ka juhatuse liige 7 583 eurot.

AS T-Auten olulisemad finantssuhtarvud olid: 2022 2021

Müügitulu (eurodes) 105702 111577

Puhaskasum+ , kahjum - (eurodes) -23286 -2541

Bruttokasumimäär -22,0% -2,3%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 16 31

Puhasrentablus -22,0% -2,3%

T-AUTEN AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.