Rohkema info nägemiseks:

TRAFFEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2876; jälgijaid - 43. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRAFFEST OÜ kohta arvamuslugu!"

TRAFFEST OÜ hetkeolukord

Juba 2876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 43 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

TRAFFEST OÜ on aastaid stabiilselt tegelenud oma põhitegevusega, milleks on intelligentsete transpordisüsteemide (ITS) projekteerimine, ehitamine ja hooldamine Eesti linnades, maanteedel ja riigipiiril. Meie missiooniks on luua, arendada ja säilitada kvaliteetseid ning nutikaid lahendusi liiklejatele.

Ettevõtte põhiturg on Eestis ja vähesel määral ka Lätis, Leedus ja Soomes. Meie suuremateks klientideks ja lepingupartneriteks on kohalikud omavalitsused, Transpordiamet ning teedeehitusettevõtted.

Ettevõttes on välja töötatud rahvusvaheliste standardite ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 nõuetele vastav integreeritud kvaliteedi-, keskkonna- ning töötervishoiu ja tööohutuse juhtimissüsteem.

TRAFFEST OÜ 2023. aasta müügitulu langes võrreldes eelmise perioodiga, moodustades 2 027 288 eurot. Puhaskasum moodustas 2023.

aastal 193 217 eurot, mis 2022. aastaga võrreldes oli mõnevõrra parem tulemus.

2024. a. majandusaastal keskendume oma väljakujunenud põhitegevusalade edasiarendamisele, panustame ITS valdkonnaga seotud arendustegevustesse ning personali väljaõppesse.

Juhatuse hinnangul on TRAFFEST OÜ jätkuvalt tegutsev

TRAFFEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.