Rohkema info nägemiseks:

LANCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 427; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LANCY OÜ kohta arvamuslugu!"

LANCY OÜ hetkeolukord

Juba 427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Lancy 2023 aasta tegevusaladeks oli Laine Mägi näitlejateenuse osutamine, tantsutrupp

Lancy tantsuetenduste lavastamine ja esitamine. Tantsutrupp Lancy (asutamisaasta 1989) asutajaks ja juhendajaks on Laine Mägi. Osaühing Lancy tegeleb tantsuprogrammide loomise, tehnilise teostamise ning programmide esitamise vahendamisega. Aastate jooksul on trupile loodud erinevaid tantsuetendusi: show-, kabaree-, latiino ja mixing programme. Castingu tulemusel jätkub uute tantsijatega töö trennisaalis.

2023.aastal jätkus kodumaise teleseriaali „EnsV- Eesti nüüd siis Vabariik“ tootmine ning seriaali peaosalist Sirjet kehastab näitleja Laine Mägi. Seriaali tootjaks on Thors Production MTÜ. Seriaali tegemine jätkub ka 2024. aastal. Selle näitamisõigused on Eesti Rahvusringhäälingul.

Näitleja Laine Mägi 2023.aasta osatäitmised: *osatäitmine lavastuses „Koidulahing“ (lavastaja Gerda Kordemets) Lydia Koidula roll; *filmi „Tüdruk ja koer“ dubleerimine; *osalemine ettekannetega erinevatel konverentsidel; *Eesti Pimedate Raamatukogu poolt loodavate heliraamatute: 1) Maryline Martin „La Goulue“, 2)

Caroline Bernard „Naine Montparnasse´ilt“, 3) Julie Heiland „Diana:südamete kuninganna“, 4)

Lucy Worsley „A. Christie: tabamatu olemusega naine“, 5)Elena Ferrante „Kadunud tütar“, 6)

G.Simsion, A.Buist „Sammhaaval edasi", 7) Kathryn Hughes „Saladus“, 8) J.Weinberg „Audrey

Hepburn ja tähtede sära“, 9) Maeve Haran „Puhkus Itaalias“, 10) Haldi Normet-Saarna „Minu vend Ingo“, 11) "A.Christie „Kesktalvised mõrvad“ salvestamine audioettekandena; *ERR saates „Järjejutt“ Hendrik Groen „Rõõm ja Rahu“ esituse salvestamine; *ERR saatesarjas „Juuksur“ kuuldemängusarja episood „Juuksur ja helistaja“ esituse salvestamine.

Sellel aastal esines Tantsutrupp Lancy erinevatel üritustel. Suurimad neist olid: * 07.01 – Saaremaa Tarbijate Ühistu aastavahetuse Gala; * 09.06 – ESTIN „Viimane lumi“ show Grillfestil; * 18.11 – Lasterikaste Perede Liit, jõulupidu Seljametsal; * 07.12 – Metsamajanduse teadlaste üritus, restoran Noot; *19.12 – Hilton jõulupidu, Tallinn; * 29.12 – Aastalõpu pidu, Türi Vallavalitsus.

Samuti esineti päris mitmel Pärnumaa suurüritusel nagu nt: * 29.01 – Hedon Spa ja Hotell töötajate jõulupidu teater „Endla“; * 12.05 – Pärnu Jahimeeste Liit, villa Andropoff; * 14.10 - Hedon Spa ja Hotell talvenemüü esitlus, show 2.osas; * 11.11 – Sportlaste hooaja lõpetamine, Strand Spa Hotel Pärnu; * 22.12 – Kilingi-Nõmme aastalõpupidu; * 31.12 - Hedon Spa ja Hotell aastalõpupidu; * 31.12 - Strand Spa Hotel Pärnu aastalõpupidu.

Eelpool nimetatud kultuuriliste teenuste osutamisest sai osaühing 2023.aastal tulu 47992 eurot.

Suurimad kulud 2023.aastal olid Esplanaadi 7B uue koolihoone ehitamiskulud. 2024.aastal plaanitakse jätkata kultuuriliste teenuste pakkumisega. Jätkatakse Esplanaadi 7B uue tantsukooli hoone ehitusega.

Osaühing Lancy omanikule ja juhatajale ei makstud 2023.aastal juhatuse liikme tasu. 2023.aastal ei olnud osaühingul palgalisi töötajaid.

LANCY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.