Rohkema info nägemiseks:

TELE2 EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on inimesi ja seadmeid omavahel muretult ja turvaliselt ühendada.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Mobiilne TV on suurepärane ja juhtmevaba internet kodus ning kontoris toimib laitmatult. E-pood pakub mitmekülgset valikut ning klienditeenindus on alati soe ja abivalmis nii era- kui äriklientide suhtes.

- Jaan T.

Olen leidnud täiusliku teenusepakkuja! Piiramatud Paketid on tõesti piiramatud - mobiilne TV on kvaliteetne ning juhtmevaba internet koduses ja kontorikeskkonnas on usaldusväärne.

- Liisa M.

Mobiilne TV on suurepärane lisandväärtus, juhtmevaba internet on kiire ja stabiilne nii kodus kui kontoris. E-pood on mugav ning nende sõbralik suhtumine klientidesse lisab vaid positiivset kogemust.

Kas sa täna juba küberturvalisusele oled mõelnud?

Meeldiva ja professionaalse jutuga petturid kavaldavad inimestelt raha välja nii telefoni teel, aga ka internetis. Tihti esitlevad kelmid end mõne pangatöötajana, politseinikuna, Google assistendi või investeerimisnõustajana. Politseile on teatatud ka juhtumitest, kus juhututtav kutsub vestluse käigus investeerima läbi mõne platvormi kaudu, mis lubab kiiret kasumit. Tegelikult on tegemist järjekordse pettusega. Ära lange finantspettuste ohvriks – ära lase end hirmutada või meelitada, ega lasku pettuse kahtluse korral pikemasse vestlusesse – ütle libekeelsele petisele lihtsalt „Ei, aitäh!“ ja

Eestis langeb erinevate finantspettuste ohvriks keskmiselt kaks inimest päevas. Käesoleva aasta jooksul on Eesti inimesed juba kelmidele kaotanud ligi kolm miljonit eurot!

Dropdown

kõik artiklid

Tele2 püstitas MängudeÖÖ-ks Eesti esimese 5G sisemasti

Tõestamaks, et mängima ei pea vaid kaabli otsas, pani Tele2 möödunud laupäeval Ülemiste keskuse Apollo kinos toimunud MängudeÖÖ-le püsti 5G masti. Osalejate suu
ssb.ee
Tõestamaks, et mängima ei pea vaid kaabli otsas, pani Tele2 möödunud laupäeval Ülemiste keskuse Apollo kinos toimunud MängudeÖÖ-le püsti 5G masti. Osalejate suur huvi ja katsetused 5G võrgus tõestasid, et tulevikutehnoloogia on mängude maailma kohale jõudnud, et sinna ka jääda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.