Rohkema info nägemiseks:

LUUNJA STUD OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1378; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUUNJA STUD OÜ kohta arvamuslugu!"

LUUNJA STUD OÜ hetkeolukord

Juba 1378 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Talliteenuste OÜ alustas tegevust 1996 aastal. Põhitegevusaladeks on olnud algusest peale hobusekasvatus, -pidamisteenuse osutamine ja hobuste ost-müük .

Samuti kasvatatakse heina omatarbeks ja vähesel määral ka müügiks. Rohusöödatootmises ei kasuta me üheski faasis mingeidki kemikaale.

Oleme registreeritud mahepõllundusettevõte. Tänu sellele saame ka täiesti arvestatavat EU toetust.

Lisaks ärilistele tegemistele oleme korraldanud traditsioonilist Lõuna- Eesti suurimat ratsavõistlust “Luunja Karikas”.

Kõiki omi tegevusalasid oleme püüdnud teha ja arendada kõrgel professionaalsel tasemel. Tundub, et see on meil suuremalt jaolt ka õnnestunud.

Osaliselt seoses Eesti Vabariigi liitumisega Euroopa Liiduga ja teisalt Tartu hotellide kallite hindade tõttu on tekkinud täna vajadus arendada klientide majutust, mis on ka uue suuna- treeninglaagri turismi arengu eelduseks. Projekti kaasfinantseerimist loodame saada ka EU struktuurifondidelt.

Antud valdkond on atraktiivne ja populaarne eelkõige meile lähimate naabrite- Soome ratsaspordi harrastajate seas. Põhjus miks inimesed just meil õppida tahavad, seisneb tõenäoliselt selles, et koolitust korraldab meil Eesti parimaid ratsutajaid Urmas Raag.

Aastaid oleme edukalt arendanud Eesti ainsat adekvaatset ratsaspordialast väljaannet- internetiajakirja www.horsemarket.ee Kaastööd teevad meile tuntud kirjutajad Mart Kivastik ja Kati Murutar. Tegu on ka esimesena Põhjamaades loodud hobuste interneti börsiga.

Alustatud on embrüoprojekt mille tulemusel saame vähemalt 10 varssa kõrge geneetilise väärtusega märadelt. Eesmärk on aretusmaterjali kvaliteedi viimine rahvusvahelisele tasemele ühe generatsiooni intervalli jooksul. Hobusekasvanduse toodang saab konkurentsivõimeliseks rahvusvahelisel turul ja hakkab ettevõttele tooma tulu.

Kuna ülimuslikuks meie jaoks on hobuste heaolu, oleme loonud hobustele suurepärased pidamistingimused nii tallis kui karjamaal.

Jätkuvalt tahame arendada edasi võistluste korraldamist, mistarvis plaanime välja ehitada pikemas perspektiivis rahvusvahelistele standarditele vastavad võistlusväljakud ja – maneezhi, seda nii turuosa kasvatamiseks kui ka kaudse tulu saamiseks.

Peaeesmärk on välja arendada rahvusvaheliselt konkurentsivõimeline inimeste ja hobuste koolituskeskus, samas tõstes pidevalt kinnisvara väärtust.

Sven Šois juhatuse liige

LUUNJA STUD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.