Rohkema info nägemiseks:

WIGEN SINDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1643; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WIGEN SINDI OÜ kohta arvamuslugu!"

WIGEN SINDI OÜ hetkeolukord

Juba 1643 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Wigen Sindi asutati 1994.aasta veebruaris ning tootmist alustati sama aasta aprillis Rootsis asunud emaettevõttele kuulunud hoones

Sindis. 1998.aasta kevadel jätkati tootmist Pärnus, ettevõtte oma uues tootmishoones.

Juba 27 aastat valmistatakse ettevõttes sadu erinevaid, maailmas tunnustatud kvaliteediga ja disainiga peakatteid meestele ja naistele, samuti ameti- ja vormimütse. Toodang realiseeritakse alates 2014.a. aprillist Wigen Sindi uueks omanikuks saanud ettevõtte Jens Engwall AB teisele tütarettevõttele Amanda Christensen AB.

Peakatete tootmine moodustas Wigen Sindi OÜ müügitulust 99,62%, olles aruandeperioodil 800 725 eurot.

Ettevõtte põhitegevus on mõjutatud moemaailma hooajalisusest. Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid.

Käesoleval perioodil märkimisväärseid investeeringuid ettevõttesse ei tehtud, kuid soetati tööks vajalikke masinaid-seadmeid kokku 12,68 tuhande euro eest. Järgmiseks perioodiks suuremaid investeeringuid ei planeerita, soetatakse vaid vajalikke töövahendeid, inventari ja tähelepanu suunatakse õigeaegsele ja kvaliteetsele tootmisele.

Järgmisel aruandeperioodil on kavas jätkata peakatete tootmisega, vastavalt vajadusele koolitada töötajaid nii programmi, keskkonna, tootearenduse kui ka võõrkeelte osas.

Juhatuse liige

Jens Thord Yngve Engwall

WIGEN SINDI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.