Rohkema info nägemiseks:

GRAMET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 839; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GRAMET OÜ kohta arvamuslugu!"

GRAMET OÜ hetkeolukord

Juba 839 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 31 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gramet tegevusalaks on looduskivist hauaplaatide ja muude kivitoodete valmistamine. Selles valdkonnas on ettevõttel olemas pikaajaline tegevuskogemus. Käesoleva perioodi tootmistegevuse arendamise prioriteediks on uute kvaliteetsete materjalide kasutuselevõtmine. Oleme sisse ostnud uut kõrgekvaliteedilist toormaterjali, mis võimaldab meie poolt pakutavate toodete mitmekesistamist, laiendada turgu ning pakkuda uusi võimalusi meie klientidele. Projekt on pikaajaline, uut toodangut pakume laias valikus juba aastast 2006. 2022. aastal realiseeriti toodangut ja osutati teenuseid kokku 115,4 tuh. euro väärtuses.

Ettevõttes töötas 4 töötajat. Töötasusid arvutati ja maksti välja kokku 32,5 tuh. euro väärtuses. Ettevõtte juhatus on 1 -liikmeline. Juhatuse liikmetasusid ei ole arvutatud ega välja makstud.

Ettevõtte tegevussuunaks eeloleval perioodil on laiendada toodangu sortimenti ning tõsta uute soetatud tööpinkide (graveerimismasinad) kasutamise efektiivsust. CNC graveerimine on hauakivide tootmises tipptehnoloogia. Võttes kasutusele kõik masina võimalused on võimalik parandada tootmise efektiisust ja kvaliteeti ning sellesttulene-valt konkurentsivõimelisust. CNC graveerimismasina kasutuselevõtt on pikaajaline arendusprojekt. Eeloleval ja järgnevatel majandusaastatel on majandustegevuses tähelepanu keskpunktis kvaliteedi tõstmine ning turuosa laiendamine.

Valdek Penk, juhataja.

GRAMET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.