Rohkema info nägemiseks:

OTOLUX AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4441; jälgijaid - 47. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OTOLUX AS kohta arvamuslugu!"

OTOLUX AS hetkeolukord

Juba 4441 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Otolux põhitegevuse 2022. aastal moodustas konteinerite tootmine ja turustamine Rootsi. Lisategevusvaldkond on jahitarvete valmistamine ja müük Eestis. 2018. aastal lisandus puittoodete (kastide, puitaluste) valmistamine ja müük.

Tütarettevõtja Jaanikese Jahinduse OÜ põhitegevuseks on relvade ja laskemoona müük.

2023. aastal on plaanis tegevust jätkata samadel tegevusvaldkondadel.

Konsolideerimisgrupi konsolideerivaks üksuseks on AS Otolux (emaettevõte) ning konsolideeritavaks üksuseks on Jaanikese Jahinduse OÜ (tütarettevõtja).

Otolux AS -ile kuulub 100% Jaanikese Jahinduse OÜ osakapitalist.

Otolux AS investeering tütarettevõtjasse Jaanikese Jahinduse OÜ on konsolideerimata bilansis kajastatud soetusmaksumuse meetodil.

Aruandeaastal muudatusi konsolideerimisgrupi koosseisus ei toimunud ja lähitulevikus ei eeldata muudatusi konsolideerimisgrupi koosseisus.

Otolux AS tootmises ja Jaanikese Jahinduse OÜ äritegevuses olulist sesoonset kõikumist ei esine. Konsolideerimisgrupil ei olnud 2022. aastal olulisi majandussündmuseid, üldmajanduslikke ja äritegevusele spetsiifilisi asjaolusid või arengusuundi, mis ei kajastu majandusaasta aruandes, kuid mis mõjutaks konsolideerimisgrupi finantsseisundit või finantstulemusi 2022. aastal ja sellele järgnevatel aastatel. Ettevõte ei kasuta oma tegevuses finantsinstrumente, mis vajaks eraldi finantsriskide maandamist. Otolux AS koos tütarettevõtja Jaanikese Jahinduse OÜ-ga ei mõjuta oma tegevusega oluliselt keskkonda.

Konsolideerimisgrupi dividendipoliitikat välja töötatud ei ole. Iga-aastane kasumi jaotamine otsustatakse aktsionäride poolt üldkoosolekul.

Järgnevalt on toodud mõned Otolux AS finantssuhtarvud (emaettevõtte konsolideerimata andmetel):

Näitaja Seletus Arvestusmetoodika 2022 2021

Netokäive

Põhivara Müügitulu materiaalse

Materiaalse põhivara keskmine 11,5 9,4 käibekordaja põhivara euro kohta jääkmaksumus

Käibevara - varud

Makse-

Näitab likviidseid varasid lühiajaliste kohustiste katteks valmidustase 7,6 5,9

Lühiajalised kohustised

Keskmised nõuded ostjate vastu * 360 p.

Raha keskmine Näitab keskmiselt raha laekumisaeg laekumise aega päevades

Netokäive 42 35

OTOLUX AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.