Rohkema info nägemiseks:

LIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1267; jälgijaid - 64. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LIM OÜ kohta arvamuslugu!"

LIM OÜ hetkeolukord

Juba 1267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ LIM põhitegevuseks oli ja jääb on Saksa Firma Herlac GmbH, Nicela GmbH, Oli-Lacke ja itaalia firma Sigmar laki-ja värviainete ja firma

Jowat, Kleiberit liimimaterjalide, Leedu firma Pro Colore UAB puidu pähklite, Läti spooni ja laminam pladi firma Intar-Sija SIA hulgikaubandus

Eesti Vaabariigi mööblitööstusele. 2023 jätkasime Leedu firma Bio-Circle puhastusainete müügiga, 2023 aastal alustasime arendama Interneti kaudu kaupade müügi programmi, et klientibaasi ning müügi suurendada.

OÜ LIM viib läbi katsetusi ja vastavalt iga Eesti mööblitööstuse ettevõtte tehnoloogiale teostab firmade Herlac, Nicila, Oli Lacke,Jowat, Kleiberit,

Pro Color UAB, Intar-Sija SIA, Bio-Cirkle toodangu juurutamist.

OÜ LIM majandustegevusel 2023 aastal müügimaht vähenenud.

Aastal 2023 puidu tarnimine (peamine tooraine mööblitootmine) ja vastavalt on see oluliselt suurenenud maksumusega on paljud meie klientideks Eestis aastakümneid tegutsenud ja oma tegevuse lõpetanud või tootmismahtusid oluliselt vähendanud mööblitoodete tootjad, näiteks: Standard AS Tallinnas, Gomab OÜ Valgas, Indoor Group (ASKO omanik ja SOTKA kauplused) kolib Soome – nende kaupluste jaoks esitasid paljud meie klientideks olevad mööblifirmad tellimusi teistele mööbliettevõtetele, kes olid silmitsi majandusraskustega. Ka ehitustööstuses on toimunud langus ning seda turgu mõjutavad ka meie ettevõtte pakutavad tooted.

Seoses eeltooduga meie ettevõtte käive 2023. aastal langes.

Meie ettevõte on teinud palju pingutusi, et praeguses majandusolukorras ellu jääda ja nendes keerulistes tingimustes tööd jätkata. Kuna meie ettevõte on Eesti turul olnud 33 aastat, elasime üle eelmise 2007-2008 majanduskriisi, millega saime päris edukalt hakkama.

2024. aastal jätkame tööd meie poolt pakutavate toodete turu laiendamise nimel ning uurime võimalusi müügi laiendamiseks naaberriikidesse (Soome, Läti, Leedu).

Koos eelnevaga käivitasime veebipoe, mille kaudu püüame laiendada jaemüüki, sealhulgas EL riikides.

Laienenud on meie poolt pakutavate toodete valik ja kasutusvaldkonnad, mis ei hõlma ainult tööstust, vaid ka erasektorit, kus näeme edasisi arenguväljavaateid.

Piisava ruumi olemasolul plaanime kaasata käsitöölisi ühiseks koostööks mööbli valmistamisel individuaaltellimusel (mitte tööstuslikus mastaabis), sest Näeme klientidega töötamise sellises lähenemisviisis edasise kasvu tulevikku. Individuaalsed tellimused on unikaalsed, mis eristab neid tööstuslikus mastaabis tootmisest, mil mööbli standardmudeleid valmistatakse koosteliinil ja rõhk on mahtudel. Samuti eristuvad üksiktellimused kliendi enda huvidest.

Meie müügimahu kasvusele ning rahavoogile ka mõjutas toorainede ja energia kallinemine. Lim on palju vaeva näinud rasketes tingimustes töötamise jätkamise ja klientide kaubaga varustamise nimel.

Aaruandeaastal me jätkasime valmistama värvained vajaliku tooni vastavalt tarbijate tellimistele.

2024.a. planeeritakse arendada puhastusainete ja puhastus seadmete firma Bio-Circle müügi.

2024.a. OÜ LIM pöörab tähelipanu eelkõige äritegevuse kindlustamisele praeguse turule ja mahu suurendamisele.

2024.a. OÜ LIM planeerib laiendada lisa äritegevuseala otsimisega.

Võttes arvesse äri - ja finantskeskonna proognoose järgnevaks 2024 aastaks on OÜ LIM põhieesmärkideks turuosa säilitamine Eesti 2023 aasta tasemel, positsiooni tugevdamine, pakkumine oma kaupa jäemüügiks ning veebipoe keskonnakaudu, teenindustaseme jätkuv parandamine ning kiiresti reageerida turu muutustele.

LIM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.