Rohkema info nägemiseks:

VAAKUM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1642; jälgijaid - 38. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VAAKUM OÜ kohta arvamuslugu!"

VAAKUM OÜ hetkeolukord

Juba 1642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Vaakum toodab kergeid metallkonstruktsioone. Põhimaterjaliks on terasleht, -toru ja -traat, aga kasutame ka alumiiniumi ja roostevaba terast.

Toodame ja turustame oma tooteid, milleks on koristuskärud, poeruumides vajalikud kauba väljapanekustendid ning riputusvahendid. Lisaks oma toodetele valmistame klientide soovil ja nende jooniste järgi eritooteid vastavalt vajadustele. Oleme toodete väljatöötaja ja väikepartiide valmistaja.

Aastal 2022 toimus ettevõttes omanikevahetus. Uus omanik otsustas muuta majandusaasta vastavaks kui on emaettevõttel, ehk majandusaasta on edaspidi sama mis kalendriaasta. Seega majandusaasta 2022 oli lühike, 1.4.-31.12.2022.

Lisaks omanike vahetusele Vaakum OÜ oli sunnitud kolima uude asukohta. Uued ruumid leiti Tallinnast,

Laevastiku tänavalt ajaloolises tööstushoones. Kolimine tekitas suured lisakulud, ning praktikas tootmine oli sügavalt häiritud rohkem kui kaks kuud. See omakorda vähendas võimalusi käibe kasvatamiseks.

Tulenevalt lühemast perioodist ning kolimisega seotud suurtest kulutustest ning tegevuse ajutisest peatumisest majandusaasta 2022 lõppes suure kahjumiga. Kuna vanu varusid ka ei olnud, omakapital vajus miinustesse. Uue aasta 2023 algus on näidanud, et võetud laenud suudetakse tagasimaksta lühikese aja jooksul, ning omakapital vastab enne järgmise majadustaasta lõppu jälle nõuetele.

VAAKUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.