Rohkema info nägemiseks:

TESKATEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1499; jälgijaid - 27. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TESKATEL OÜ kohta arvamuslugu!"

TESKATEL OÜ hetkeolukord

Juba 1499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 1996. aastal asutatud Teskatel OÜ põhitegevusalaks on kuiv- ja tangainete pakendamine ning hulgimüük. Vähesel määral osutatakse kuivainete pakendamise teenust ka teistele ettevõtetele.

Ettevõttele kuulub registreeritud kaubamärk KATI. 2022. aastal müüdi KATI nime all 38 erinevat pakendatud toodet. Ettevõtte tootevalikusse kuuluvad teraviljasaadused – kruubid, tangud, manna ning jahu; samuti erinevad riisid, tatar, herned, oad ja sool. Tooted on pakitud poole-, ühe- ja viiekilostesse KATI tüdrukukujutisega märgistatud kilepakenditesse ning samu tooteid müüakse ka 25-50 kilostes hulgipakendites.

2022. aastal soetati kaupu nii kohalikelt tarnijatelt Eestis kui välistarnijatelt Lätist ja Leedust. Tehingud välistarnijatega toimuvad eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudub.

Ettevõtte peamisteks klientideks on suuremad Eestis tegutsevad hulgimüügifirmad ja kauplusteketid. KATI tooteid müüakse pea kõikides toidukaupadele spetsialiseerunud kauplustes. Ettevõtte toodanguga varustatakse ka koole, lasteaedu ning toitlustusasutusi.

Majandustulemused

Teskatel OÜ 2022. aasta müügitulu oli 1,36 milj eurot, kasvades aastaga 693 tuhande euro võrra ehk 104%. Müügitulust 97% moodustas mitmesuguste kuiv- ja tangainete müük, ülejäänud 3% teeniti pakketeenuse osutamisest, kasutatud pakkematerjalide müügist ning kinnisvara üürile andmisest. 98,7% 2022. aasta müügitulust teeniti Eestis, 1,3% Lätis. Majandusaasta lõpetati 304 tuhande euro suuruse kasumiga.

Teskatel OÜ bilansimaht seisuga 31.12.2022 oli 571 tuhat eurot, kasvades aastaga 276 tuhande euro võrra.

Investeeringud 2022. aastal ehitati välja ja asfalteeriti tootmishoone esine laadimisplats summas 21 tuhat eurot. Ettevõtte tootmismahu kasvatamiseks oleks vaja teha suuremaid investeeringuid uute tootmishoonete ja laoruumide rajamiseks ning kaasaegsete pakkeseadmete soetamiseks. Hetkel renditav tootmishoone laienemist ei võimalda.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Teskatel OÜ on jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on kasvava inflatsiooni ja Ukraina sõjast tingitud teravilja tarneraskuste tingimustes turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine. Ettevõtte juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt tõhustada koostööd Eesti jae- ning hulgikaubanduse võtmeklientidega.

Ahto Orle

Juhatuse liige

Tallinn, 30. juuni 2023

TESKATEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.