Rohkema info nägemiseks:

CORTEX EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1654; jälgijaid - 81. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CORTEX EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

CORTEX EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 1654 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Cortex Eesti OÜ on pakkevahendite ja -materjalide, pakkemasinate ja -liinide ning markeerimismasinate hulgimüügi, samuti masinate hoolduse ja tehnilise teenindusega tegelev äriühing. Cortex Eesti OÜ alustas äritegevust Eestis 1993.

aastal.

Cortex Eesti OÜ 2023. aasta käive oli 1 479 071 eurot. Suurima tootegrupi ehk käsi- ja masinkile marginaalid olid prognoositust paremad. See on tingitud ostude ja varude planeerimisest. 2024. aastal prognoositakse peamiste kaubagruppide käibe mõõdukat kasvu peamiselt pakendimaterjalide osas. Materjalide ühisostud Cortex Oy-ga on andnud positiivseid tulemusi ja soodsamaid maksetingimusi. Eesmärk on suurendada ühishankeid pikemate maksetähtaegadega ja kaotada ettemaksud.

2023. aasta Cortex Eesti OÜ müügikäive oli 1 479 tuhat eurot. (2022: 1 949 tuhat eurot). Käive kahanes 24,1%. 2023

Cortex Eesti OÜ-s töötas 4 inimest (2022: 6). 2023. aasta Cortex Eesti OÜ tööjõukulu oli 163,5 tuhat eurot (2022: 248,8 tuhat eurot).

Cortex Eesti OÜ põhieesmärk 2024. aastal on jätkuvalt leida võimalusi oma turuosa suurendamiseks, pöörates veelgi enam tähelepanu keskkonnasõbralike materjalide ja teenuste pakkumisele. Samuti jälgime tähelepanelikult tootemarginaale ja suurendame kasumlike tootegruppide müüki. Erilist tähelepanu pööratakse laoseisu kontrollile, seisva kauba osakaalu vähendamisele ja vajaliku kauba piisavuse säilitamisele. Samuti jätkame tööd selle nimel, et saada tarnijatelt soodsamad maksetingimused, mis põhinevad emaettevõtte garantiidel.

Suurimaks ohuks peame tooraine hinna järske muutusi ja neile reageerimist.

2024. aastal jätkub kliendikeskse äristrateegia elluviimine, mis pakub meie klientidele võimalust ka edaspidi osta kõik tootmises vajalikud pakkematerjalid ja seadmed ühest kohast, mis omakorda tagaks klientidele olulise aja- ja kulude kokkuhoiu. Cortex Eesti OÜ pikaajaline strateegiline eesmärk on kliendibaasi ja tootevaliku laiendamine. Eesmärkide saavutamisel on oluline koostöö Cortex Oy-ga. See toimub eelkõige ühiste materjaliostude ja tehnilise toe tugevdamise, potentsiaalsete klientide ühiskülastuste kaudu. Tuge pakutakse eelkõige brändingu, nähtavuse parandamise ja seadmete müügiga seotud valdkondades. Cortex Oy on määranud igale tööstusharule vastutavad isikud.

2023. aastal on omakapital viidud läbi äritegevuse ja sellest saadava kasumi seadusega nõutavale tasemele.

CORTEX EESTI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.