Rohkema info nägemiseks:

VOVI ML OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume metallitöötlust selliste materjalide osas nagu teras, roostevaba teras, alumiinium, vask, pronks, messing, plastik jne.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Metallitöötlemine on kunst, mis nõuab täpsust, kvaliteeti ja paindlikkust. VOVI ML OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kõrgekvaliteedilise metallitöö pakkumisele vastavalt kliendi vajadustele. Olgu tegemist prototüüpide, üksikute koguste või masstootmisega, oleme siin, et muuta teie metallprojektid reaalsuseks.

Ükskõik, milline on teie projekt, alustame alati individuaalse lähenemisega. Mõistame, et iga klient ja iga projekt on ainulaadne. Seetõttu töötame tihedalt koos teiega, et mõista teie vajadusi ja eesmärke ning pakkuda lahendusi, mis neid täpselt rahuldavad.

Meie metallitöötlemise teenused hõlmavad erinevaid materjale, sealhulgas terast, roostevaba terast, alumiiniumi, vaske, pronksi, messingut, plastikut ja palju muud. Olgu teie projektiks suur või väike, meil on võime ja kogemus töötada erinevate materjalidega, et saavutada soovitud tulemus.

Tagame alati kõrgeima kvaliteedi ja täpsuse. Kasutame kaasaegseid CNC-masinaid ja spetsiaalseid töötlemisprotsesse, mis on välja töötatud metalli optimaalseks töötlemiseks. See võimaldab meil saavutada suurepäraseid tulemusi, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie eesmärk on pakkuda metallitööd, mis vastab täpselt teie vajadustele. Olgu see siis kohandatud prototüüp, üksiktoode või suur masstootmine, võime seda teha. Meie meeskond on pühendunud täpsusele ja tähtaegade järgimisele, et teie projektid kulgeksid sujuvalt ja tõhusalt.

VOVI ML OÜ on teie usaldusväärne partner metallitöö valdkonnas. Kui olete otsimas professionaalset metallitöötlejat, kes suudab täita teie kõrgeimad ootused, siis võtke meiega ühendust ja laske meil olla osa teie edulugudest metalli maailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

VOVI ML OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Mul oli võimalus töötada VOVI ML OÜ-ga oma metallitööde projekti raames ja tulemused olid lihtsalt hämmastavad. Nende pühendumus kvaliteedile ja täpsusele tõi kaasa metalltooted, mis vastasid täielikult minu ootustele.

- Jaanus L.

Nende individuaalne lähenemine ja paindlikkus aitasid mul saavutada täpselt seda, mida ma vajasin. Kõrgtehnoloogilised masinad ja oskuslik meeskond tagasid suurepärase lõpptulemuse.

- Anna P.

Nende meeskond oli äärmiselt professionaalne ja vastutulelik, aidates mul leida kõige efektiivsemaid lahendusi minu metalltoodetele. Tulemused olid täpsed ja kvaliteetsed ning ma olen nende teenusega väga rahul.

VOVI ML OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vovi ML on ettevõte, mis on spetsialiseerunud metallist detailide valmistamisele. See on väike, kuid tõhus meeskond, mis koosneb kahest palgalisest töötajast, kellest üks on põhikohaga. OÜ Vovi ML on tõestanud, et suurus ei määra alati edu, vaid pigem kvaliteet ja pühendumus.2019. aastal näitas OÜ Vovi ML oma tugevust ja stabiilsust, teenides kasumit 1958 eurot. See oli aasta, mil ettevõte suutis oma tegevust edukalt juhtida ja saavutada positiivseid tulemusi, hoolimata väljakutsetest, mis kaasnevad metallitööstusega.2020. aastal aga koges OÜ Vovi ML mõningaid raskusi, mis põhjustasid

Dropdown

kõik artiklid

Huvitavad faktid CNC metallitöötluse kohta

CNC metallitöötlus on põnev ja tehnoloogiliselt arenenud valdkond. Siin on mõned huvitavad faktid CNC metallitöötluse kohta: CNC metallitöötlus võimaldab va
ssb.ee
CNC metallitöötlus on põnev ja tehnoloogiliselt arenenud valdkond. Siin on mõned huvitavad faktid CNC metallitöötluse kohta: CNC metallitöötlus võimaldab valmistada täpseid ja keerukaid detaile. See tehnoloogia kasutab arvutiprogramme, et juhtida masinat, mis lõikab, freesib või treib metalli vastavalt etteantud disainile. CNC metallitöötlus on suurepärane võimalus toota väikseid või keskmise suurusega partiisid. See võimaldab tootjatel kiiresti ja tõhusalt toota kõrgekvaliteedilisi tooteid ilma suuremate kulutuste ja tööjõukuludeta. CNC metallitöötlus on täpne ja korduv, tagades, et iga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.