Rohkema info nägemiseks:

TOFTAN AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AS Toftan toodab saematerjali tööstustarbijatele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie algusaastatest 1995. aastal oleme püüdnud kujundada endast midagi enamat kui lihtsalt saeveski. Oleme pidevalt püüdnud ületada ootusi ning panustanud pidevalt uuendustesse ja tehnoloogiasse, et tagada kõrgekvaliteediline saematerjal ja rahuldada klientide mitmekesiseid vajadusi üle maailma.

AS Toftan sündis pühendumusest ning soovist tuua puidutööstusesse uut hingamist. Algusaastatel võtsime kasutusele kasutatud saeveskitehnoloogia, mida Rootsis oli kasutatud. Vähesed oskasid ette näha, milliseks see ettevõtmine kasvab. Oma järjepideva töö ja julge investeerimisega oleme kasvanud Kagu-Eesti uhkuseks, olles suuruselt teine saeveski Eestis ja kolmas Baltikumis.

Kaasaegne tehnoloogia ja arenev tootlikkus

Meie edu saladuseks on olnud kaasaegse tehnoloogia ja innovatsiooni rakendamine. Oleme välja töötanud unikaalse tehnoloogilise platvormi, mis võimaldab meil paindlikult toota saematerjali erinevates mõõtudes ja kogustes minimaalsete kadudega. Meie pidevalt arenev tootlikkus on viinud meid üha lähemale meie visioonile saada puidutööstuse eestvedajaks.

Kohalik tooraine ja säästlik metsamajandamine

Oleme alati väärtustanud kohalikku toorainet ning teinud koostööd Kagu-Eesti ja Ida-Läti metsadega, et tagada kvaliteetse saematerjali jätkusuutlik tootmine. Meie põhimõtteks on säästlik metsamajandamine ning sellega seotud protsessid on meil FSC®, PEFC ja HT sertifitseeritud, mis tagab meie klientidele, et meie tegevus on keskkonna seisukohast vastutustundlik.

Globaalne kliendibaas ja tulevik

Meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule on toonud meile kliente mitte ainult Eestis, vaid ka 24 välisriigis üle maailma. Oleme uhked selle üle, et meie toodangust valmivad mitte ainult maavärinakindlad majad Jaapanis ja ehituskonstruktsioonid Euroopas, vaid ka majad ja mööbel Põhja-Aafrika riikides. Meie eesmärk on jätkata kasvu ja innovatsiooni, et pakkuda klientidele parimat võimalikku kvaliteeti ja teenust ning jätkusuutlikku tulevikku nii meile kui ka meie partneritele.

AS Toftan - Teie Partner Puidutööstuses, kes ei peatu kunagi püüdmast paremat!

Kontakt

TOFTAN AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta M.

Toftanist on saanud meie kindel partner. Nende kvaliteet ja usaldusväärsus on meid alati rahuldanud.

- Liisa L.

Olen aastaid nende saematerjali kasutanud ja olen alati imestanud nende täpsuse ja professionaalsuse üle.

- Jaan J.

Toftan pakub mitmekesist valikut kvaliteetset saematerjali ning nende säästlik metsamajandus on meie jaoks oluline tegur.

Kas säästlik metsamajandus on võti loodusvarade säilitamisele?

Metsad moodustavad olulise osa meie planeedi ökosüsteemist ja pakuvad mitmekülgseid ökoloogilisi, majanduslikke ning sotsiaalseid hüvesid. Ent nende jätkusuutlik kasutamine on muutunud üha olulisemaks keskkonnateadliku maailma kontekstis. Säästlik metsamajandus on lähenemine, mis püüab leida tasakaalu looduslike ressursside kasutamise ja nende kaitse vahel, tagades samal ajal metsa ökosüsteemi terviklikkuse ja bioloogilise mitmekesisuse säilimise. Säästliku metsamajanduse põhimõtted hõlmavad mitmeid aspekte, sealhulgas: Bioloogilise mitmekesisuse säilitamine: Säästlik metsamajandus

Dropdown

kõik artiklid

Millest algab saematerjalide tootmisprotsess?

Uuenduslik tehnoloogia, looduslike ressursside jätkusuutlik kasutamine ja pühendumus kvaliteedile - need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad Toftan'i sa
ssb.ee
Uuenduslik tehnoloogia, looduslike ressursside jätkusuutlik kasutamine ja pühendumus kvaliteedile - need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad Toftan'i saematerjalide tootmist. Astume samm-sammult mööda teekonda, kuidas puidust kütkestav saematerjal muutub ülemaailmseteks ehitusprojektideks ja kodudeks. Looduslikust algusest Toftan'i saematerjalide tootmisprotsess algab looduslikest metsadest, peamiselt Kagu-Eesti ja Ida-Läti piirkonnast pärinevast kohalikust toorainest. Säästliku metsamajandamise põhimõtete järgimine tagab metsade terviklikkuse ja looduslike ökosüsteemide säilimise,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.