Rohkema info nägemiseks:

KÕRGEPERVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2204; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta KÕRGEPERVE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kõrgperve on juhtiv ettevõte, mis pakub ekspertmetsamajanduse raieteenuseid, mille fookus on jätkusuutlikkus ja metsaväärtuse maksimeerimine. Oleme pühendunud mitte ainult puude langetamisele, vaid ka metsa säilitamisele ja selle loodusvarade jätkusuutlikule kasutamisele.

Meie metsaraie teenused on suunatud mitmekülgsetele vajadustele, hõlmates harvendusraiet, lageraiet ja valikraiet. Kogenud meeskond tagab, et iga raietöö on tehtud professionaalselt, austades looduskeskkonda ja järgides rahvusvahelisi metsandusstandardeid.

Kõrgperve on pühendunud säästvale metsandusele, mille eesmärk on tasakaalustada ökoloogilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid aspekte. Meie tegevused on suunatud metsa taastamisele, elurikkuse säilitamisele ja biomassi säästvale kasutamisele, aidates kaasa terviklikule ökosüsteemile.

Kõrgperve on usaldusväärne partner metsaomanikele. Pakume kiiret ja õiglast metsa ostu teenust, arvestades metsa tegelikku väärtust ning tagades läbipaistvad tehingud. Meie eesmärk on luua pikaajalisi suhteid klientidega, pakkudes samal ajal parimaid hindu.

Otsite metsakinnistut? Kõrgperve pakub mitmekülgseid metsakinnistuid, mis sobivad nii puidutootmiseks kui ka investeerimiseks. Meie eksperdid aitavad teil leida sobiva kinnistu vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele.

Kõrgperve on metsamajanduse valdkonnas teerajajaks, tuues kokku kirgliku meeskonna ja rikkaliku kogemuse. Meie eesmärk on mitte ainult teenida kliente, vaid ka edendada metsanduse jätkusuutlikkust ning toetada metsade terviklikkust.

Kui otsite usaldusväärset partnerit metsamajanduse valdkonnas, siis Kõrgperve on õige valik. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja toetab jätkusuutlikku metsandust.

KÕRGEPERVE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Metsaost sujus suurepäraselt.

- Andres

Kiire metsaraie, ei mingeid muresid. Jätkake head tööd!

- Mart

Suurepärane teenindus, kiire ja professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KÕRGEPERVE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegutseb metsamajandust toetaval ala. Plaanime jätkuvalt tegutseda.

Dropdown

kõik artiklid

Täielik juhend raieõiguste hankimiseks

Raieõigused on juriidilised load, mis antakse isikule või organisatsioonile puidu raiumiseks kindlal maatükil. Neid õigusi on võimalik omandada erinevatel viisi
ssb.ee
Raieõigused on juriidilised load, mis antakse isikule või organisatsioonile puidu raiumiseks kindlal maatükil. Neid õigusi on võimalik omandada erinevatel viisidel, nagu ostmine, rentimine või valitsuse eraldised. Nende õiguste nüansside mõistmine on oluline kõigile, kes on seotud puidutööstusega. Jätkusuutlik metsandus on metsaressursside haldamise praktika, mis rahuldab praeguse põlvkonna vajadusi, kahjustamata tulevaste põlvkondade võimet oma vajadusi rahuldada. See hõlmab hoolikat planeerimist ja haldamist, et tagada metsaökosüsteemide pikaajaline tervis ja produktiivsus. Eelkaalutlused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.