Rohkema info nägemiseks:

HEIMTALI HOBUSEKASVANDUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1454; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HEIMTALI HOBUSEKASVANDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

HEIMTALI HOBUSEKASVANDUS OÜ hetkeolukord

Juba 1454 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 29 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu Heimtali Hobusekasvandus põhitegevusalaks on hobuste kasvatamine ja müük(EMTAK 01431) ja ratsahobuste tallide tegevus (EMTAK 93199), mis andis 2022.a. põhilise rahalise sissetuleku.

27. juulist 2010.a. on Hobusekasvandus tunnustatud mahetootja (registri nr: 053943).

2022.a. toodetud maheteravili ladustati hinnatõusu ootuses. Toodang müüakse põhiliselt 2023 a.

Hobusekasvanduses sündis 2022.a. 6 trakeeni tõugu varssa. Kuna hobuste kasvatamine on endiselt madala rentaabluse, suure riskiastme ja pika tasuvusajaga, planeerime vähendada hobuste arvu, müües odavalt perspektiivituid hobuseid. Vaatamata meie püüdlustele on hobustemüügiturg äärmises madalseisus.

2022.a. organiseeriti ratsavõistlusi, noorhobuste ülevaatusi ning toimus vabariiklik sugutäkkude testimine. OÜ Heimtali Hobusekasvanduses tegutseb jätkuvalt laste ja noorte ratsutamise treeninggrupp.

OÜ Heimtali Hobusekasvanduse juhtkond kinnitab majandusaasta aruandes esitatud andmete õigsust ja täielikkust.

Aastaaruanne annab asjakohase ja tõepäraselt esitatud informatsiooni ettevõtte finantsseisundi ja - tulemuste kohta.

OÜ Heimtali Hobusekasvanduse ainuomanik on Peep Puna, osakapitali nimiväärtus on 20455 eurot, millega 2022.a. tehinguid ei tehtud.

OÜ Heimtali Hobusekasvandus on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Peep Puna

Juhataja

HEIMTALI HOBUSEKASVANDUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.