Rohkema info nägemiseks:

LUKUKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud turvalahenduste pakkumisele, hõlmates võtmete valmistamist, lukusüsteeme ning täisklaaslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lukukoja meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kelle pühendumus ja oskused tagavad klientidele tipptasemel turvalahendused. Iga meeskonnaliige on pühendunud klientide rahulolu ja turvalisuse suurendamisele.

Kui räägime turvalisusest Eestis, on OÜ Lukukoda kujunenud usaldusväärseks partneriks alates 1993. aastast. Oleme ASSA Security Centeri volitatud edasimüüja, kes on spetsialiseerunud mitmekülgsetele turvalahendustele, alustades võtmetest ja lõpetades lükandustega.

Oma tootmises kasutame Hispaania tipptehnoloogiaga JMA võtmevalmistamispinke, et tagada kvaliteetsed ja turvalised võtmed vastavalt teie vajadustele. Meie võtmete valmistamise osakond pakub mitut liiki võtmeid, alustades patenteeritud ja lõpetades piiramatute valmistamisvõimalustega. Turvalisus on meie jaoks märksõna, olgu tegemist kodu, kontori või tööstusruumide lukustamisega.

Lukukoda® ei piirdu ainult võtmetega, vaid pakub ka mitmekülgseid täisklaaslahendusi. Meie täisklaasustest ja -seintest loodud ruumid muudavad teie kontori või kodu avaramaks, õhulisemaks ja originaalsemaks. Kasutades kõrgekvaliteedilist klaasi, saab klient valida erinevate värvitoonide, sealhulgas pruuni, halli ja rohelise klaasi vahel. Olgu tegemist pendeluksede või nurgahingedega, meie lahendused on alati funktsionaalsed ja turvalised.

Meie professionaalne meeskond on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi ja innovaatilisi turvalahendusi igale kliendile. Olgu vajaduseks kodu, äri või tööstusruumide turvalahendused, Lukukoda® on teie usaldusväärne partner.

Kui otsid usaldusväärset partnerit turvalisuse valdkonnas, võta meiega ühendust. Lukukoda® – meie eesmärk on pakkuda turvalahendusi, mis vastavad täpselt sinu vajadustele. Oleme siin, et tagada, et teie vara oleks turvaline ja teie eluruumid mugavad.

Võta meiega ühendust ja leiame parima lahenduse!

UURI LISAKS

LUKUKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri

Suurepärane teenindus! Lukusüsteemid paigaldati kiirelt ja professionaalselt.

- Jaan

Väga rahul võtmete valmistamisega.

- Laura

Lükanduste süsteem on mugav ja hõlpsasti kasutatav. Soovitan!

5 põhjust, miks valida oma kontorisse täisklaasist uksed

Täisklaasist uksed ei ole lihtsalt disainivalik; need on läbipaistvuse, avatuse ja kaasaegsuse avaldus. Need uksed, mis on valmistatud täielikult või peamiselt klaasist, on kontorikeskkondades üha populaarsemad oma võime tõttu ühendada funktsionaalsust esteetilise võluga. Täisklaasist uksed on iseloomulikud oma suurtele klaaspaneelidele, mida võib raamida metalli või puiduga või mis võivad olla täiesti raamita. Klaasuste puhtad, selged jooned lisavad igale kontoriruumile peenust. Lisaks visuaalsele võlule pakuvad täisklaasist uksed praktilisi eeliseid, mis võivad töökeskkonda parandada. Need

Dropdown

kõik artiklid

Lukustussüsteemide evolutsioon: minevik, olevik ja tulevik

Lukustussüsteemid on turvaliste ruumide alustala, arenedes aastatuhandete jooksul lihtsatest mehaanilistest seadmetest keerukate elektrooniliste lahendusteni. S
ssb.ee
Lukustussüsteemid on turvaliste ruumide alustala, arenedes aastatuhandete jooksul lihtsatest mehaanilistest seadmetest keerukate elektrooniliste lahendusteni. See evolutsioon peegeldab mitte ainult tehnoloogilisi edusamme, vaid ka ühiskonna muutuvaid vajadusi turvalisuse ja mugavuse järele. Turvalisuse koidik: lukud muinasajal Varaseimad teadaolevad lukud pärinevad muistsest Egiptusest, kus puidust seadmed kasutasid tihvt-tumbleri põhimõtet uste lukustamiseks. Need algelised lukud panid aluse turvamehhanismidele sajanditeks. Lukutehnoloogia levis muinasmaailmas, kus kreeklased ja roomlased

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.