Rohkema info nägemiseks:

PS-AGENTUUR OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 855; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PS-AGENTUUR OÜ kohta arvamuslugu!"

PS-AGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 855 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PS-Agentuur OÜ põhitegevusalaks on rõivaste ja rõivalisandite hulgimüük ja rõivaste jaemüük. Jaekaubanduse osa 2022 majandusaastal oli 88% ja hulgikaubanduse osa 12% kogukäibest. Hulgiostjate tarbeks ostame Rootsist lipse ja aksessuaare ning Poolast pesu.

Jaekaubandusega tegeleme kahes Tartu ostukeskuses ja ühes Haapsalu ostukeskuses. Neis müüme meeste ja naiste pesu, ööpesu ja rannariideid.

2022 aastal oleme aktiivselt arendanud oma veebipoodi Pesustuudio.ee ja saavutanud ka sellega mõningast müügiedu. 2023 aastal tahame seda muuta tarbijatele veelgi atraktiivsemaks, sest näeme veebikaubanduse tõusu.

2022 majandusaastal oli ettevõtte müügitulu 675462 eurot. Ettevõtte kasum samal ajaperioodil oli 1343 eurot. Nagu eelmil majandusaastal, mõjutas ettevõtte majandustulemusi sellelgi, siseriikliku tarbimise madalseis ja kindlasti ka ärevad ajad maailma poliitikas. Oma osa andis asessuaaride vähesesse müüki meeste formaalsete rõivaste vähenemine üleüldiselt. Nii pesu kui ka meeste lipsude ja aksessuaaride müük on hooajaline, nagu kõikidel moekaupadel. Kõrghooaeg on kevadel ja sügisel. Salle müüme hulgiostjatele üks kord aastas sügisel. Suvel ja talvel toimuvad hooaegade lõpuallahindlused.

Ettevõtte tegevus ei mõjuta elukeskkonda.

Sotsiaalsed mõjud on positiivsed- me loome tarbijatele mugava ostukeskkonna ja pakume neile suurt kaubavalikut.

Keskmine töötajate arv 2022 majandusaastal oli 9. Tööjõukulu kokku oli 149182 eurot, millest Juhatuse liikmete töötasu moodustas 28131 eurot.

PS-AGENTUUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.