Rohkema info nägemiseks:

SKANDI SISUSTUS OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie hubane salong ootab teid Tallinnas Pärnu mnt-l. Tulge avastage meie kvaliteetset mööblivalikut ja looge meiega ideaalne kodukeskkond!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemas Mustrisse, kus teie kodu muutub unistuste paigaks! Me ei paku lihtsalt sisustustooted, vaid loome koos teiega eluruumi, mis peegeldab teie isiksust ja soove.

Alustasime 1996. aastal unistusega muuta kodud soojemaks, stiilsemaks ja isikupärasemaks. See unistus on meid juhtinud läbi aastate, kus oleme kasvanud hubaseks elustiilisalongiks, pakkudes ainulaadset kogemust igale kliendile.

Meie eesmärk on aidata teil luua kodu, kus tunnete end õnnelikuna ja kus iga nurk peegeldab teie lugu. Olgu teie stiil kaasaegne, ajatu või boheemlaslik, me oleme siin, et inspireerida ja toetada teid igal sammul.

Usume, et kodu peaks olema rohkem kui lihtsalt koht, kus elate. See peaks olema pelgupaik päeva kiiretes tempodes, loominguline väljenduskoht ja koht, kus luuakse hindamatu mälestusi. Seetõttu pakume mitmekülgseid ja kvaliteetseid tooteid, mis aitavad teil muuta oma kodu just selliseks, nagu olete unistanud.

Mustris ei pakuta lihtsalt tooteid, vaid terviklikku kogemust. Meie kogenud meeskond on siin, et jagada nõuandeid, pakkuda inspiratsiooni ja aidata teil leida need ideaalsed detailid, mis teie kodu täiustavad. Oleme siin selleks, et teha protsess lihtsaks ja nauditavaks.

Piilu meie kodulehelt meie tootevalikut või tule külla meie salongi, sest oma silm on kuningas!

Koduleht

SKANDI SISUSTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi P.

Suurepärane personal ja väga hea kaubavalik!

- Kadri K.

Parim inspiratsioonipesa kogu linnas!

- Triinu P.

Muster on ikka võrratu! Igal sammul nii palju ilusaid asju.

SKANDI SISUSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Skandi Sisustus, mis on tuntud oma kvaliteetsete sisustuskaupade poolest, on teatanud oma 2022. aasta majandustulemustest. Ettevõtte käive ulatus 1 388 925 euroni, kuid kahjumiks kujunes 115 393 eurot. See on oluline näitaja, mis annab ülevaate ettevõtte majanduslikust olukorrast ja võimaldab hinnata selle tulemuslikkust.31. detsembri 2022 seisuga töötas ettevõttes 13 inimest, kellele arvestati 2022. aastal töötasuks kokku 214 543 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolu ning professionaalsesse arengusse.2022. aastal toimus ettevõttes olulisi

Dropdown

kõik artiklid

Elegantne ja funktsionaalne: mööbli ideaalse balansi leidmine

Kodu on rohkem kui lihtsalt koht, kus me elame - see on meie kindlus, meie varjupaik ja peegeldus meie isiksusest. Üks tähtsamaid aspekte, mis mõjutavad meie ko
ssb.ee
Kodu on rohkem kui lihtsalt koht, kus me elame - see on meie kindlus, meie varjupaik ja peegeldus meie isiksusest. Üks tähtsamaid aspekte, mis mõjutavad meie kodu üldist ilmet ja meie igapäevast mugavust, on mööbel. Mööbel mitte ainult ei täida praktilist otstarvet, vaid annab ka ruumile karakteri ja soojust. Õige mööbli valik muudab kodu mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka kauniks. Selles artiklis uurime, kuidas teha targad otsused mööbli valikul, mis vastavad teie maitsele, vajadustele ja eelarvele. Kui olete otsustanud, milline mööbel kõige paremini teie ruumiga sobib, saate luua kodu,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.