Rohkema info nägemiseks:

OFFICE SYSTEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Office System on alates 1996. aastast tegutsev kontoritehnika ekspert ja ametlik Konica Minolta edasimüüja Eestis, pakkudes kontoritehnika renti, müüki, hooldust ja remonti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1996. aastast on Office System olnud usaldusväärne partner kontoritehnikas, pakkudes tipptasemel lahendusi ja olles uhke Konica Minolta ametlik edasimüüja Eestis. Meie pikaajaline kogemus tagab klientidele parima võimaliku teeninduse.

Meie tootevalik koosneb peamiselt Konica Minolta kontoritehnikast, mis on tuntud oma kvaliteedi, innovatsiooni ja töökindluse poolest. Oleme uhked, et oleme seda brändi esindanud juba 25 aastat, tuues klientideni parimad ja moodsaimad lahendused.

Office System pakub kontoritehnika renditeenust, võimaldades klientidel elada muretut elu. Rentides meilt seadmeid, võite olla kindlad, et need on alati tipptasemel ja töökorras. Lisaks ei pea te muretsema remondi ja hoolduse pärast, kuna need teenused sisalduvad rendihinnas. See tähendab, et saate keskenduda oma põhitegevusele, jättes kontoritehnikaga seotud mured meie hooleks.

Lisaks müügile ja rendile pakume ka professionaalset hooldust ja remonti. Meie kogenud spetsialistid tagavad teie trükiseadmete sujuva toimimise ning vajadusel teostavad kiireid ja tõhusaid remonditöid. Usaldades meile hoolduse ja remondi, saate kindluse, et teie kontoritehnika on alati parimas seisukorras.

Office Systemi eesmärk on olla teie usaldusväärne partner kontoritehnika valdkonnas. Võtke meiega ühendust, et arutada oma konkreetseid vajadusi ja leiame koos parima lahenduse teie ettevõttele. Oleme siin, et muuta teie kontoritöö efektiivsemaks ja mugavamaks.

Külastage meid aadressil Laki põik 4, 12915 Tallinn, helistage meile numbril +372 50 11 052 või saatke e-kiri aadressile veiko@konica.ee lisateabe saamiseks.

Valige Office System - Teie usaldusväärne partner kontoritehnika valdkonnas!

UURI LISAKS

OFFICE SYSTEM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl

Suurepärane kontoritehnika renditeenus!

- Kärt

Alati korras seadmed ja sõbralik teenindus.

- Mari

Kiire ja professionaalne trükiseadmete hooldus.

Kontoriefektiivsuse maksimeerimine Bizhub i-seeriaga

Bizhub i-seeria on kontoriefektiivsuse eesliinil, pakkudes multifunktsionaalsete printerite (MFP) sarja, mis ühendab uuenduslikku tehnoloogiat kasutajasõbraliku disainiga. See seeria on loodud vastama kaasaegsete töökohtade dünaamilistele vajadustele, kus tootlikkus ja sujuvad operatsioonid on üliolulised. Kaasaegsed MFP-d on enam kui lihtsalt printerid; need on terviklikud lahendused, mis hõlbustavad printimist, skaneerimist, kopeerimist ja faksimist, pakkudes samal ajal ühenduvust ja nutikaid funktsioone, mis parandavad kontoritöövooge ja andmehaldust. Bizhub i-seeria põhijooned Bizhub

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetsete printerite eelised

Ettevõtted, kes püüdlevad efektiivsuse ja tootlikkuse poole, peavad kontoriseadmeid, eriti printereid, üha olulisemaks. Siiski jäetakse sageli tähelepanuta prin
ssb.ee
Ettevõtted, kes püüdlevad efektiivsuse ja tootlikkuse poole, peavad kontoriseadmeid, eriti printereid, üha olulisemaks. Siiski jäetakse sageli tähelepanuta printimistehnoloogiate keskkonnamõju. Kvaliteetsed printerid pakuvad ainulaadset võimalust viia äritegevus kooskõlla keskkonnasäästlikkuse eesmärkidega. Traditsioonilised printimisprotsessid võivad avaldada olulist keskkonnamõju, alates energiatarbimisest kuni jäätmete tekkimiseni. Ettevõtetel on oluline mõista oma printimisseadmete potentsiaalseid ökoloogilisi tagajärgi. Kvaliteetsete printerite keskkonnasõbralikud eelised Kvaliteetsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.