Rohkema info nägemiseks:

MÜÜGIMEISTRITE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Telemarketing on parimat tulemust andev müügiviis, sest täpne sihtgrupi valik ja personaalne suhtlemine on eelduseks tulemuse saavutamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Müügimeistrid AS on 1996. aastast alates olnud Eesti juhtiv telefonimüügifirma, mis on oma tegevuse jooksul kasvanud Eesti edukaimaks ja suurimaks müügiorganisatsiooniks. Oleme uhked, et meie meeskond koosneb enam kui 200 pühendunud spetsialistist, kes on valmis looma tulemuslikke kliendikontakte, müüma tooteid ja teenuseid ning viima läbi turu-uuringuid. Meie 25-aastane tegevusajalugu on täis kogemusi, mis võimaldavad meil pakkuda kõrgetasemelist teenust nii Eestis kui ka välismaal.

Meie pikaajaline kogemus telefonimüügis on andnud meile hindamatu teadmise selle kohta, kuidas värvata ja koolitada parimaid töötajaid. Müügimeistrite AS-i 15 müügiüksust üle Eesti on tuntud kui professionaalsed ja kõrgelt kvalifitseeritud meeskonnad, kes suudavad saavutada tulemusi isegi kõige nõudlikumates müügiprojektides.

Müügimeistrite klientide portfell ulatub Eestist kaugemale, hõlmates ka Lätit, Leedut ja Soomet. Oleme edukalt läbi viinud projekte ka kaugemal asuvate klientidega, mis näitab meie võimekust kohanduda erinevatele turgudele ja vajadustele. Meie klientide hulgas on finants- ja kindlustusfirmad, toidulisandite tootjad, perioodika- ja trükiste ettevõtted, automüüjad ning kinnisvarahooldajad. See mitmekesisus peegeldab meie võimet kohaneda erinevate äriharudega ja pakkuda kohandatud lahendusi.

Telemarketing on meie jaoks mitte ainult müügimeetod, vaid kunst, mis põhineb täpse sihtgrupi valikul ja personaalsel suhtlemisel. Oleme veendunud, et just need kaks komponenti on võtmetähtsusega edukate tulemuste saavutamisel. Meie tublid telefonimüüjad on eksperdid, kes teavad, kuidas luua tugevaid kliendisuhteid, veenda kliente ja saavutada eesmärke.

Müügimeistrite AS pakub mitmesuguseid teenuseid, mis aitavad ettevõtetel kasvatada oma müüki ja klientide rahulolu:

  1. Toodete ja teenuste aktiivne müük: Oleme spetsialiseerunud aktiivsele müügile, mis aitab suurendada teie ettevõtte tulu.

  2. Kõnekeskus ja klienditeenindus: Pakume professionaalset kõnekeskuse teenust ja klienditeenindust, mis tagab teie klientidele suurepärase kogemuse.

  3. Turunduskampaaniate toetus: Toetame teie turunduskampaaniad tulemusliku telefonimüügiga, et suurendada nende mõju.

  4. Uute klientide leidmine: Aitame teil leida uusi potentsiaalseid kliente ja laiendada oma äritegevust.

  5. Kliendibaaside korrastamine ja täiendamine: Tagame, et teie klientide andmebaas oleks täpne ja ajakohane.

  6. Uuringute ja küsitluste tehniline teostus: Teostame professionaalseid turu-uuringuid ja küsitlusi, et saada väärtuslikku tagasisidet ja teavet oma sihtgrupi kohta.

Müügimeistrid on teie usaldusväärne partner telefonimüügis ja kliendisuhtluses. Meie pikaajaline kogemus, pühendumine ja mitmekülgne teenuste portfell muudavad meid ideaalseks valikuks ettevõtetele, kes soovivad saavutada suuremat edu oma müügis ja klientide haldamises.

Võta meiega ühendust ja leiame, kuidas saame teie ettevõttele abiks olla!

Koduleht

MÜÜGIMEISTRITE AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jüri R.

Töö on alati olnud professionaalne ja tõhus, oleme väga rahul!

- Allan K.

Väga meeldiv teenindus!

- Kirke T.

Koostöö on edenenud edukalt ja tulemused on näha!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MÜÜGIMEISTRITE AS tegevusaruanne 2022

Müügimeistrite AS on ettevõte, mis on spetsialiseerunud telemarketingi teenuste pakkumisele. Nende põhitegevus hõlmab laia valikut tooteid ja teenuseid, mida nad pakuvad telefoni teel. Nende teenuste hulka kuuluvad erinevate küsitluste ja uuringute läbiviimine, andmebaaside korrastamine ja täiendamine, erinevate koolituste, finants- ja kindlustustoodete, ajalehtede ja ajakirjade tellimuste müük. Lisaks sellele otsivad nad telefoni teel potentsiaalseid kliente erinevatele toodetele, müüvad raamatuid ja pakuvad erinevaid telekommunikatsiooni ja IT valdkonna teenuseid. Telemarketingi turgu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas turu-uuringud ja küsitlused teil äri optimeerida aitavad

Ärimaailm on pidevas muutumises ning ettevõtetel on oluline püsida kursis turu-uuringute ja küsitluste abil. Müügimeistrid AS pakub professionaalseid turu-uurin
ssb.ee
Ärimaailm on pidevas muutumises ning ettevõtetel on oluline püsida kursis turu-uuringute ja küsitluste abil. Müügimeistrid AS pakub professionaalseid turu-uuringute ja küsitluste teenuseid, mis aitavad teil oma äri optimeerida ja saavutada jätkusuutlikku edu. Turu-uuringud ja küsitlused annavad teile väärtuslikku tagasisidet selle kohta, kuidas kliendid teie ettevõtet ja tooteid näevad. Teades, mida kliendid arvavad, saate oma klienditeenindust parendada, vastates nende vajadustele ja ootustele. See omakorda viib kliendirahulolu suurenemiseni ja lojaalsete klientide arvu kasvule.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.