Rohkema info nägemiseks:

KLOTOID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7391; jälgijaid - 26. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLOTOID OÜ kohta arvamuslugu!"

KLOTOID OÜ hetkeolukord

Juba 7391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Klotoid OÜ oli 2023. aastal Saaremaa üks juhtivaid taristuehituse ettevõtteid.

Klotoid OÜ eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset ja tähtaegadest kinnipeetavaid teenuseid. Väärtustame kõrget töökvaliteeti ning häid suhteid ja suhtlust Tellijatega.

FINANTSTULEMUSED

Ettevõtte müügitulu ulatus 2023. aastal ligi 3,7 miljoni euroni, langedes võrreldes eelmise aastaga 17 %, kuid jäädes sellele eelneva aastatega samale tasemele.

Ettevõtte juhtkond suutis hoida eelmisel aastal kasvavate sisendhindade tõusus ettevõtte kasumlikkuse.

PERSONALI VALDKOND

Klotoid OÜ andis 2023. majandusaastal Saaremaal tööd 33 inimesele. Töötajad on Klotoid OÜ jaoks oluline ressurss.

Klotoid OÜ eesmärk on luua oma töötajatele võimalikult kaasaegsed töötingimused. Parima tulemuse tagamiseks võimaldatakse töötajatele erialaseid koolitusi, et pidevate muudatsute ja arengutega valdkonnas kursis olla.

KLIENDIBAAS

Ettevõtte kliendibaasi moodustasid lõppenud majandusaastal peamiselt avaliku sektori asutused ja omavalitsused ning väiksemal määral ka eraettevõtted. Peamised tegevusvaldkonnad on läbi aastate olnud tänavate ja platside ehitus, väliskommunikatsioonide ehitus ja projekteerimine.

OLULISEMAD TÖÖD (cid:127) Eelmise aasta suurim eratellijale ehitatud projekt oli Kuressaare Tervisepargi arenduse väljaehitamine (cid:127) Suurim eraettevõtetele alltöövõtu korras tehtud töö oli Kuressaare Hariduse kooli platside ehitus (cid:127) Kuressaare Soojus AS-le sai rekonstrueetitud 2 soojatorustikku koos Vallimaa tn rekonstrueerimisega (cid:127) Saarte Liinid AS-le sai ehitatud Papissaare sadama parkla (cid:127) Saaremaa Vallavalitsuse tellimusel sai rekonstrueeritud Kuressaare Suursilla munakivikatend (cid:127) Rae Vallavalitsuse tellimusel teostatud Jüri staadioni ja spordialade ning Spordi tänava projekt (cid:127) Saaremaa Vallavalitsuse tellimusel teostatud Kuressaare linna Raudtee ja Talve tänavate ehitusprojekt

OLULISEMAD MAJANDUSSÜNDMUSED 2023 aastal toimus jagunemine Klotoid OÜ ja Tehnika Infra OÜ vahel. Jagunemise käigus liikus Kuressaares asuv Tehnika tn 20 ärihoone

T-ärimaja koos kohustustega Klotoid OÜ-lt Tehnika Infra OÜ-le. Selle tehingu eesmärk oli Klotoid OÜ fookuse hoidmine põhitegevusel.

KESKKONNAALANE VASTUTUSTUNDLIKKUS

Klotoid OÜ eesmärgiks on kasutada tööde teostamisel võimalikult keskkonnasäästlikke tegemise viise, kasutades selleks võimalikult keskonnasäästlikke seadmeid ja tehnoloogiaid.

SOTSIAALNE VASTUTUSTUNDLIKUS

KLOTOID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.