Rohkema info nägemiseks:

SIVEX INTERNATIONAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1265; jälgijaid - 34. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIVEX INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

SIVEX INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

AS Sivex International asutati 1993.a. Põhitegevuseks on tolliagentuuri teenuse osutamine tollilaos, -terminalis ja aktsiisilaos ning tollideklaratsioonide vormistamine.

Kõrgem AEO staatus AEOF on meie firmale omistatud 2009.a. augustis ning AEO vastavuse kontroll algas uuesti 2017.a augustikuul ning lõppes jaanuar 2018a.

2021.a. vähenesid kõikide teenuseliikide tulemid tänu Venemaa ja muude maailma riikide vastastikuste sanktsioonide jätkumisega teineteise suhtes. See puudutas otseselt tollilaos ja aktsiisilaos teostatavate Venemaalt Euroopa Liitu eksporditavate kaupade koguseid. Oma jälje arvatavalt on jätnud ka jätkuvad piirangud ja mõjud seoses Covid viiruse levikuga. Suurimaks riskiks ja mõjuks edaspidisele tegevusele saavad olema kindlasti jätkuvad sanktsioonide kasv Venamaale ja Valgevene´le seoses Ukraina sõjaga. Meie valdkonnas abvaldavad need ka edaspidi sort mõju. Eeldatavalt võib käive langeda kuni -20% 2017.a. sügisel algasid läbirääkimised Rootsi firmaga KGH tolliteenuste osutamiseks Ericsson Eesti AS-le. Läbirääkimised olid edukad mille tulemusena vormistati koostööleping. Koostöö KGH-ga andis märgatava kasvu käibesse ka 2021 aastal.

Tollilao ja terminali kasutus vähene. Suuremad ettevõtted omavad omi ladusid ja hoiukohti. Viimastel aastatel pole ka Pärnus lisandunud suuremaid ettevõtteid kes vajaksid meie teenuseid. Küll aga on huvi tollilao teenuste osas kasvanud Venemaa klientide poolelt.

Ettevõtte omanike poolt seatud eesmärgiks kulude kokkuhoid edaspidises tegevuses seoses jätkuvate sanktsioonidega Venemaale mis oluliselt pärsib ettevõtte tegevust ja arengut.

Loodame teenuste mahu kasvu 2023. aastal Pärnu tollilaos ja agentide tegevuses. Mõned läbirääkimised on jõudnud lepinguni. Selle saavutamiseks leida võimalusi ja ressursse müügitöö parandamiseks.

2022. aasta lõpuks oli töötajate arv 3. Tööjõukulu 2022.a. oli 63 682 €. Nõukogu liikmetele tasu ei makstud. Juhatuse või nõukogu liikme tagasikutsumisel või ametist lahkumisel hüvitisi ei maksta. Juhatuse liikme töötasu oli 2022.a. 600 €

Sivex International OÜ 2022.a. majandusaasta kasum oli 11 595 €.

SIVEX INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.